Γη της Ελιάς: Μια απρόσμενη απόφαση θα προκαλέσει πανικό στην Βασιλική

Τι θα δούμε απόψε; (15/5)

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Μια απρόσμενη απόφαση θα προκαλέσει πανικό στην Βασιλική

Οι εξελίξεις στην σειρά του MEGA, «Γη της Ελιάς» φαίνεται να έχουν καθηλώσει για τα καλά τους τηλεθεατές καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες σε κάθε επεισόδιο. Μάλιστα, κάθε βράδυ οι χρήστες των social media παίρνουν θέση να σχολιάσουν τα γεγονότα μιας και η εικόνα του Φίλιππου στην εντατική καθήλωσε τους πάντες. Άραγε τι πρόκειται να δούμε απόψε; (15/5)

Οι αποψινές (15/5) εξελίξεις στην σειρά «Γη της Ελιάς»

Επεισόδιο 195β (Κυριακή 15 Μαΐου): Η Αθηνά λέει για μία ακόμη φορά ψέματα στην Αναστασία ότι θα βρεθεί με την Μαργαρίτα, προκειμένου να συναντήσει τον Ιάκωβο.

Όμως, η Αναστασία θα δει τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο και θα καταλάβει το ψέμα της. Όλοι περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, αλλά οι γιατροί παίρνουν μια απόφαση η οποία προκαλεί πανικό στη Βασιλική.

Γη της Ελιάς

Τραγωδία πριν το τέλος στην Γη της Ελιάς - Δολοφονείται άγρια ο...

Τα τελευταία γεγονότα έρχονται να σηματοδοτήσουν δύο τραγικές εξελίξεις! Από τη μια ο Αλέξης, ο οποίος πλέον έχει χάσει κάθε έλεγχο και από την άλλη ο Δημήτρης, ο οποίος συνεχίζει να κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Και για τους δύο το μέλλον είναι προδιαγραμμένο και... ζοφερό! Το TiVi Σήριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη σε όλα τα περίπτερα έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά Γη της Ελιάς.

Από την Μαρία Μεταξητινού

Μετά την κίνηση που έκανε ο Αλέξης στην Ελένη και την καταγγελία της για ερωτική επίθεση εναντίον της, βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση, ενώ η Μαργαρίτα απογοητευμένη από τα τελευταία γεγονότα, δεν ξέρει πλέον πώς να του συμπεριφερθεί. Εξαλλη με τη στάση του, του κάνει έναν μεγάλο καβγά για όσα συνέβησαν με την Ελένη: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Πώς είναι δυνατόν να επιτεθείς σε μια κοπέλα, που το μόνο που ήθελε είναι η βοήθεια σου;», του φωνάζει έξαλλη.

Γη της Ελιάς Αλέξης αυτοκτονία

Ο όμως Αλέξης επιμένει: «Μάνα, δεν έκανα τίποτα, η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί μου», ισχυρίζεται, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση. Η Μαργαρίτα είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να μην το αφήσει έτσι και να μιλήσει τόσο στον γιατρό του όσο και στην κλινική που είχε νοσηλευτεί παλαιότερα ο γιος της.

Την ίδια στιγμή όμως και μετά από έναν χωρισμό που θα γίνει γνωστός, ο σύλλογος ψυχολόγων, μετά την καταγγελία της Ελένης, αποφασίζει να διαγράψει τον Αλέξη, ο οποίος χάνει την άδειά του και δεν μπορεί πλέον να εξασκήσει το επάγγελμά του. Για τον άρρωστο Αλέξη αυτό είναι και η χαριστική βολή. Πλέον αισθάνεται ότι έχει χάσει τα πάντα. Το μυαλό του θολώνει ακόμα περισσότερο. Κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό του και πριν προλάβει η Μαργαρίτα να αντιδράσει σε όλο αυτό που βλέπει, ο Αλέξης αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του, για να λυτρωθεί όπως λέει από αυτό το μαρτύριο.

Οπως θα δούμε, θα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Μπορεί να τον προλάβουν και να μη χάσει τη ζωή του, όμως τίποτα δεν θα είναι πια όπως πριν, ούτε γι’ αυτόν ούτε για τη Μαργαρίτα!

Νεκρός ο Δημήτρης στην Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς Δημήτρης δολοφονία

Την ίδια ώρα, σε τεντωμένο σχοινί βαδίζει και ο Δημήτρης, ο οποίος παρά τις συστάσεις, τις προειδοποιήσεις και τις απειλές από τον Κωνσταντίνο, συνεχίζει τις παράλληλες δραστηριότητες πίσω από την πλάτη του. Μάλιστα η τελευταία ληστεία γίνεται η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και ο Κωνσταντίνος έξαλλος τον καλεί στο γραφείο του: «Θέλω να μου φέρεις τα λάφυρα της ληστείας που έκανες και να εξαφανιστείς για πάντα», τον προστάζει.

Ο Δημήτρης, πραγματικά με την πλάτη στον τοίχο, αποφασίζει να εντείνει τον εκβιασμό του προς την Αθηνά και να της ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό για να μη μιλήσει σε κανέναν. Τα μέτωπα όμως που ανοίγει είναι πολλά και

επικίνδυνα. Ο Δημήτρης έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα και η απόφαση να βγει από τη μέση είναι ειλημμένη. Ο Δημήτρης δολοφονείται αλλά με εντολή τίνος, καθώς πάνω από δύο άτομα τον θέλουν νεκρό! Ένα βήμα πριν το θάνατο θα βρεθεί και το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου.