Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο του Φίλιππου

Ποια θα είναι η αντίδραση της Βασιλικής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γη της Ελιάς: Εμφανίζεται ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο του Φίλιππου

Την Δευτέρα 16/5, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, Γη της Ελιάς, η οποία αλλάζει ημέρες προβολής, η Βασιλική θα χρειαστεί να αντικρίσει και να αντιμετωπίσει τον άνθρωπο που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα του Φίλιππου. Η συνάντησή τους δεν θα ξεκινήσει πολύ καλά, ωστόσο αργότερα η λογική θα κυριαρχήσει.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (16/5) στη Γη της Ελιάς

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η Ελένη κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό. Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

"Σπαράζει" το Twitter μαζί με τη Βασιλική - Η εικόνα του Φίλιππου στην εντατική καθηλώνει

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των χρηστών με την Αρετή, που τώρα θυμήθηκε να νοιαστεί για την κόρη της, το ατύχημα του Φίλιππου και του μωρού του με την Βασιλική πρωταγωνιστεί και όλοι αναμένουν σε αναμμένα κάρβουνα να δουν την εξέλιξη τους και τι θα τους συμβεί, την ίδια στιγμή που όλοι είναι στο πλευρό τους.

Λίγες ημέρες πριν, είδαμε σκηνή με τον Φίλιππο να είναι στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ιατρικά μηχανήματα, κάτι που έκανε τους πάντες να λυγίσουν, και φυσικά οι χρήστες του Twitter, πήραν φωτιά κυριολεκτικά, και δεν μπόρεσαν να μην το σχολιάσουν, μιας και είναι ένας από τους αγαπημένους τους χαρακτήρες στη σειρά.