Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Τρία Μίλια: Η Κάτια υποψιάζεται πως ο Γεράσιμος την απατάει

Όλες οι εξελίξεις του σημερινού (17/5) επεισοδίου

Τρία Μίλια: Η Κάτια υποψιάζεται πως ο Γεράσιμος την απατάει
TV24 17.05.2022 08:25
Από Youweekly Team

Τα Τρία Μίλια έρχονται την Τρίτη 17/5 με ένα ολοκαίνουριο επεισόδιο και οι υποψίες της Φωτεινής για τον Πέτρο και την αδιαθεσία του φουντώνουν, ενώ μετά το μυστικό που ανακάλυψε κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί.

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα (17/5) στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 30

Η Φωτεινή υποψιάζεται ότι η αδιαθεσία του Πέτρου δεν οφείλεται σε τροφική δηλητηρίαση από το φαγητό της Βασιλικής, αλλά σε κάτι άλλο και αποφασίζει να του κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις για να το αποδείξει. Η Ελένη ζητάει από τον πατέρα της να μεσολαβήσει για να ανοίξει και πάλι το μαγαζί της Βασιλικής.

Η Κάτια υποψιάζεται ότι ο Γεράσιμος την απατάει. Ο Ευθύμης παρακολουθεί το τηλέφωνο του Λάμπη, αλλά δεν μπορεί ακόμα να εντοπίσει ποιος είναι ο μυστηριώδης βοηθός του στην έρευνα.

Η Δέσποινα ξαφνιάζει την Ελένη με τη στάση της και ο Μιχάλης συγκρούεται για ακόμα μία φορά με τη Φωτεινή. Κι ενώ εκείνη στέλνει το δείγμα του Πέτρου στη Μουλιανή, η Βασιλική αποφασίζει να πάρει την τύχη του μαγαζιού της στα χέρια της και εφαρμόζει το δικό της ριψοκίνδυνο σχέδιο. Την ίδια στιγμή, ένας περίεργος άντρας φτάνει στο νησί και πηγαίνει στα δωμάτια, όπου μένει η Φωτεινή…

Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 18/5

Επεισόδιο 31

Ο Στέφανος έρχεται στο νησί, αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Ο Λάμπης αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ένας άγνωστος σύμμαχος θέλει να τον βοηθήσει στην έρευνα για τον θάνατο του Αντρέα. Μετά από το αλλεργικό σοκ, που υπέστη, ο Πέτρος γυρίζει στο σπίτι του και η Βασιλική ανοίγει και πάλι το μαγαζί της.

Η Δέσποινα μιλάει με την Ελένη και προσπαθεί να καταλάβει αν πηγαίνουν όλα καλά στη σχέση της με τον Μιχάλη. Εκείνη ζητάει το λόγο από τη Λίζα, θεωρώντας ότι επεμβαίνει στη σχέση της με τον Μιχάλη. Τελικά, αποφασίζει να του κάνει έκπληξη και να τον επισκεφτεί στο ιατρείο του, ενώ την ίδια ώρα ο Μιχάλης κάνει μια κίνηση για να αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τη Φωτεινή.

Λίγο αργότερα, η Φωτεινή πηγαίνει στο σπίτι του Ευθύμη. Εκεί, βρίσκεται και ο Στέφανος. Έτσι γνωρίζει για πρώτη φορά τον σπιτονοικοκύρη της και ο Ευθύμης τη συστήνει ως το κορίτσι του!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρία Μίλια: Ο Πέτρος στο νοσοκομείο - Ποιος θέλει το κακό του;

Τρία Μίλια: Ποιος κρύβεται πίσω από τις απειλές στην Φωτεινή; Ο Ευθύμης παίρνει το μέρος του Μιχάλη

Share