Σασμός: Ασύλληπτη τραγωδία - Η Αργυρώ αργοπεθαίνει

Έρχεται ένα βήμα κοντά στον θάνατο....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σασμός: Ασύλληπτη τραγωδία - Η Αργυρώ αργοπεθαίνει

Μη χάσετε στο νέο τεύχος TV24 που κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (20/5) σε όλα τα περίπτερα. Στον Σασμό, η επιστροφή της Αργυρώς στην Κρήτη δεν θα αποδειχθεί ό,τι καλύτερο γι’ αυτή αλλά και τους γύρω της, καθώς δεν θα περάσουν λίγες μέρες και τα προβλήματα θα αρχίσουν να είναι ορατά.

Ο Αστέρης θα βάλει σε μεγάλο κίνδυνο τον γάμο της, όμως αυτό που είναι πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι η Αργυρώ θα διαπιστώσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας που θα τη φέρει σχεδόν αντιμέτωπη με τον θάνατο!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η Μαρίνα και ο Αντώνης αποφασίζουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να μοιραστούν μάλιστα τα καλά νέα με την Αργυρώ, τον Σταύρο, τον Αγγελο αλλά και την Ασπα. Δεν προλαβαίνουν όμως να χαρούν και δύο νέοι κίνδυνοι αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα.

Από τη μια ο Αστέρης βρίσκει έναν αναπάντεχο «συμπαίκτη» στον Σταύρο και τον τρόπο να πλησιάσει ξανά την Αργυρώ. Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον Σταύρο στο γήπεδο και του συστήνεται με άλλο όνομα, του λέει ότι τον λένε Χρήστο κι όπως θα δούμε θ’ αρχίσουν να κάνουν παρέα. Την ίδια στιγμή όμως η Αργυρώ δεν είναι καθόλου καλά, αισθάνεται... διαβάστε αναλυτικά στο TV24.