Γη της Ελιάς: Έρχονται τα πάνω κάτω στη Μάνη - Νέος ηθοποιός "εισβάλλει" στη σειρά

Τεράστιες ανατροπές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Έρχονται τα πάνω κάτω στη Μάνη - Νέος ηθοποιός

Μετά τον Βασίλη Μίχα και την επεισοδιακή είσοδο του στη σειρά, άλλη μία "εισβολή" έρχεται να ταράξει τα νερά στην Μάνη καθώς μπαίνει στις ζωές των ηρώων της Γης της Ελιάς ο Άρης, ο αδελφός της Εύας. Ο Άρης, ένας νέος ήρωας, τον οποία ενσαρκώνει ο ταλαντούχος Νίκος Μέλλος, ο οποίος όπως φαίνεται δεν περνά απαρατήρητος και σύντομα θα έχει και τις πρώτες κατακτήσεις του.

Ο ρόλος του στη σειρά και ποιος είναι ο ηθοποιός Νίκος Μέλλος

Όπως έχουμε καταλάβει από τα τηλεφωνήματα που έχουμε δει σε προηγούμενα επεισόδια, ο Άρης αγαπά πολύ την αδελφή του την Εύα. Είναι υπερπροστατευτικός μαζί της και θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη. Γνωρίζοντας ότι η σχέση της αδελφής του με τον Στάθη δοκιμάζεται αυτό το διάστημα πηγαίνει στη Μάνη και της συμπαρίσταται. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αρεόπολη ο Άρης θα πέσει κάποια στιγμή πάνω στην Ευτυχία και θα γοητευθεί από την ομορφιά της. Όπως μαθαίνουμε ο Άρης τη φλερτάρει την Ευτυχία η οποία δείχνει να αντιστέκεται.

Ο Νίκος Μέλλος εισβάλλει στη σειρά Γη της Ελιάς

O Νίκος Μέλλος είναι απόφοιτος της δραµατικής σχολής Βεάκη, και έχει συμμετάσχει σε θεατρικές παραστάσεις όπως: «F*cking Men», «Το Αμάρτημα της Μητρός μου», «Γεώργιος Βιζυηνός», «O Φτωχούλης του Θεού», κ.ά Επίσης συμμετείχε στις κινηματογραφικές ταινίες: «Ελεύθερο Θέμα/ Free Subject», «Barman», «Let’s see what’s next» (μικρού μήκους), «Nick». Οηθοποιός έχει στο ενεργητικό και ραδιοφωνικές συμμετοχές σε δραματοποιημένα λογοτεχνικά κείμενα που παρουσιάστηκαν μέσα από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο και η Βασιλική μαλακώνει

Την Πέμπτη 19/5 η Γη της Ελιάς έρχεται με νέο επεισόδιο στο κανάλι του MEGA και η κατάσταση για τον Φίλιππο βελτιώνεται, καθώς μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι του, η κατάσταση του μωρού, όμως, δεν είναι το ίδιο αισιόδοξη. Την ίδια στιγμή, ο Ισίδωρος περιπλέκει το ζήτημα του παιδιού της Αντιγόνης με τις κινήσεις του.

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για τη Βασιλική και τον Φίλιππο, οι οποίοι με μεγάλη αγωνία περιμένουν ένα καλό νέο για το μωρό τους. Ο Φίλιππος παίρνει εξιτήριο, αλλά είναι ακόμα πολύ καταπονημένος και ο γιατρός τού δίνει εντολή να γυρίσει στο σπίτι του μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Οι τύψεις του για το ατύχημα τον έχουν καταβάλει, ενώ η Βασιλική καταλαβαίνει ότι δεν είναι αυτός υπεύθυνος για το ατύχημα και μαλακώνει απέναντί του. Ο Ισίδωρος είναι πολύ αναστατωμένος με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης. Δείχνει τη φωτογραφία της μικρής στην Ιουλία και τον Ιάκωβο, ενώ έχει κλείσει ραντεβού με τη θετή μητέρα της.

Η Ιουλία και ο Ιάκωβος ανησυχούν μήπως η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού. Η Μαργαρίτα κάνει έναν μεγάλο καβγά με τον Αλέξη για όσα συνέβησαν με την Ελένη. Ο Αλέξης επιμένει ότι η Ελένη είναι ερωτευμένη μαζί του, αποδεικνύοντας πως μέσα στο μυαλό του υπάρχει μεγάλη σύγχυση.