Σασμός: Τεράστιο σκηνοθετικό λάθος στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/5) - Αναστάτωση στο Twitter

Μεγάλη γκάφα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σασμός: Τεράστιο σκηνοθετικό λάθος στο επεισόδιο της Τετάρτης (18/5) - Αναστάτωση στο Twitter

Ο Σασμός είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αφού έχει αποδείξει με την τηλεθέαση που σημειώνει πως οι τηλεθεατές του δεν έχουν χάσει λεπτό το ενδιαφέρον τους. Οι εξελίξεις καθημερινά είναι συγκλονιστικές, όπως συγκλονιστικό είναι και το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου.

Η σειρά μπορεί να είναι πολύ καλά σκηνοθετημένη με πολύ καλό σενάριο, ωστόσο, οι γκάφες δεν λείπουν! Μια από αυτές σημειώθηκε τώρα πρόσφατα και συγκεκριμένα, την Τετάρτη 18/5 με το twitter να μην την αφήνει ασχολίαστη.

Το σκηνοθετικό λάθος στον Σασμό

Στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης, από πολλούς παρατηρήθηκε πως την ώρα που Αργυρώ, Σταύρος και Μαρίνα έφτασαν στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από τα Γιάννενα, στο καρότσια που κανονικά έπρεπε να είναι ο μικρός Πετρής... υπήρχε μια κούκλα.

Το πλάνο αυτό λοιπόν κανονικά έπρεπε να μην δείχνει το καρότσια μέσα ή η κούκλα να ήταν σκεπασμένη για να μην φαίνεται, αφού το λάθος αυτό προκάλεσε το απόλυτο χάος στο twitter.

Σασμός σκηνοθετικό λάθος

Τα σχόλια είναι επικά με ορισμένους να μιλάνε για την "επιστροφή της κούκλας Τσάκι".

Τα tweets των χρηστών

Οι (20/5) εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Επεισόδιο 145

Η εξομολόγηση του Αμερικάνου ανοίγει και πάλι τον φάκελο της δολοφονίας του Στεφανή. Ένας απρόσμενος μάρτυρας, θα δώσει νέα τροπή στην υπόθεση, ενώ ο Μαθιός ανησυχεί για τις έρευνες του Φραγκιαδάκη. Ο Γεράσιμος προβαίνει σε μία κίνηση που εξοργίζει τη Στέλλα.

Η Αργυρώ κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τον Αστέρη, ενώ ο Σταύρος φοβάται πως η επιστροφή τους στην Κρήτη ήταν μεγάλο λάθος. Κι ενώ ο Αντώνης ζει στιγμές ευτυχίας κοντά στη Μαρίνα, η Καλλιόπη προσπαθεί να κλείσει τα μέτωπα που ανοίγονται γύρω της, αλλά ένα τηλεφώνημα του αστυνόμου στη Βασιλική θα δείξει ότι ο ασκός του Αιόλου έχει πλέον ανοίξει για τα καλά...