Masterchef 6: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη δοκιμασία

Με διαφορά 3 πόντων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Αυτή η ομάδα κέρδισε την πρώτη δοκιμασία

Ένα ακόμα επεισόδιο του Masterchef 6 ξεκίνησε απόψε 20/5 με ανατροπές και εντάσεις. Ήδη από χθες 19/5 έχει ξεκινήσει η τελευταία ομαδική δοκιμασία και πρόκειται να διεξαχθεί σε δύο ημέρες.

Η πρώτη συγκεκριμένα ήταν εξωτερική στον σταθμό του Μπράλου, με τους κριτές να δοκιμάζουν το φαγητό σε κινούμενο τραίνο. Η Καλλιόπη -για την οποία ξεσπάθωσε το Twitter- ήταν αυτή που είχε κερδίσει το Τεστ Δημιουργικότητας για αυτό και όρισε αντίπαλο αρχηγό την Ελπίδα.

Οι Μπλε νίκησαν την ομαδική δοκιμασία

Ωστόσο, η Ελπίδα δεν τα πήγε καλά ως αρχηγός και τα σχόλια που άκουσαν η ίδια αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας, Χριστόφορος και Νικήτας, δεν ήταν διόλου ικανοποιητικά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να νικήσει η ομάδα της Καλλιόπης, δηλαδή η Μπλε, με διαφορά ωστόσο μόνο 3 βαθμών από την Κόκκινη. Ένας λοιπόν από τους Μπλε, Καλλιόπη, Πάνος, Γιάννο, θα πάει κατευθείαν στην τελική τετράδα!

Οι Μπλε νίκησαν την ομαδική δοκιμασία του Masterchef 6

Η τελική πεντάδα του διαγωνισμού

Σε τελική ευθεία έχει μπει το MasterChef 6 και έτσι σε λίγο καιρό πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον μεγάλο τελικό. Έτσι, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε τις πρώτες πληροφορίες για τους παίκτες που θα καταφέρουν να φτάσουν στην τελική πεντάδα.

Η παρουσία του «Μπόμπαινα» από την άλλη, έχει καταφέρει να κρατήσει όλο το παιχνίδι σε ένταση μιας και ο μάγειρας δεν χάνει την ευκαιρία να δημιουργεί ίντριγκες μέσα στο σπίτι.

Αυτή τη στιγμή, στο παιχνίδι έχουν μείνει οι 9 καλύτεροι, οι οποίοι είναι οι εξής: Καλλιόπη, Παναγιώτης, Νικήτας, Νίκος Π., Ελπίδα, Γιάννος, Χριστόφορος, Δημήτρης (Μπόμπάινας) και Νίκος Μ.

Οι στοιχηματικές εταιρείες, όπως μπορείτε να φανταστείτε έχουν πάρει "φωτιά" προκειμένου να αναδείξουν τον παίκτη που θα καταφέρει να πάρει τα 50.000€.

Στην πρώτη θέση μέχρι στιγμής βρίσκεται ο Γιάννος, ο οποίος μάλιστα ήταν και αυτός που κέρδισε το Silver Award των 10.000€, με απόδοση 3,00.

Ακολουθεί στη δεύτερη θέση ο Παναγιώτης, ο οποίος είναι ένας πολύ δυνατός μάγειρας με πολλές νίκες σε τεστ δημιουργικότητας, με απόδοση 3,50.

Στη συνέχεια βρίσκεται ο Νικήτας, με απόδοση 4,50 ενώ ακολουθούν η Ελπίδα και ο Νίκος Π.