Γη της Ελιάς: Στην Αθήνα ο Ισίδωρος - Συναντά πρώτη φορά τη θετή μητέρα της εγγονής του

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (24/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Στην Αθήνα ο Ισίδωρος - Συναντά πρώτη φορά τη θετή μητέρα της εγγονής του

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (24/5) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος βρίσκεται στην Αθήνα, εκεί όπου θα συναντήσει για πρώτη φορά τη Φανή, τη γυναίκα που υιοθέτησε την εγγονή του.

Τι θα δούμε σήμερα (24/5) στη Γη της Ελιάς

Σε δικαστικούς μπελάδες βρίσκεται η Χάιδω καθώς πρέπει να αντιμετωπίσει τη δίωξη για ηθική αυτουργία, σχετικά με τον πυροβολισμό του Στέφανου από τον Φίλιππο. Η Ισμήνη απογοητεύεται με την αναβολή του γάμου, αλλά παρηγορείται από την επαγγελματική της επιτυχία, με την Αλκμήνη να αποδεικνύεται πολύτιμη βοηθός.

Ο Στέφανος συλλέγει πληροφορίες για την Ισπανία και ο Ιάκωβος δείχνει πολύ πρόθυμος να τον βοηθήσει. Παράλληλα τα ξαναβρίσκει με την Ελένη, γεγονός που κακοφαίνεται πολύ στην Αρετή. Η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην Αθήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος συστήνεται στη δικηγόρο, Φανή Αναστασίου (Νίκη Παλληκαράκη), η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει και του ζητά να φύγει (δείτε εδώ καρέ καρέ τη σκήνη).

Ο Γεωργίου άφησε άναυδη την Μενεγάκη με τους νέους "εισβολείς" στη σειρά

Ο Ανδρέας Γεωργίου, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, το μεσημέρι της Δευτέρας 23/5, και, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σειρά που σκηνοθετεί στο κανάλι του MEGA, Γη της Ελιάς, και προχώρησε σε ορισμένες αποκαλύψεις που άφησαν άναυδη την παρουσιάστρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός επισήμανε πως, την εβδομάδα που έρχεται, καταφθάνουν νέα πρόσωπα που έρχονται να ταράξουν τα νερά στη ζωή των πρωταγωνιστών. Ένας από αυτούς θα είναι ο Νίκος Μέλλος, ενώ λίγες μέρες αργότερα θα εισβάλει στη σειρά και ο Κούλλης Νικολάου μαζί με την Βάσια Παναγοπούλου. Ποιους θα επηρεάσουν με την άφιξή τους;

Παρόλα αυτά, εξήγησε, ακόμη, πως η προβολή της Γης της Ελιάς θα προβάλλεται μία ακόμη ημέρα και ειδικότερα τις Παρασκευές, από την επόμενη εβδομάδα, ενώ η σεζόν θα κλείσει στο τέλος του Ιουνίου.

«Αυτή την εβδομάδα έχουμε αφίξεις… έχουμε τον Άρη που μπαίνει και είναι ο αδερφός της Εύας και τον υποδύεται ο Νίκος Μέλλος! Την παραπάνω εβδομάδα μπαίνει ο Κούλλης Νικολάου και μπαίνει και η Βάσια Παναγοπούλου και θα είναι με τον Κούλλη το νέο ζευγάρι στη σειρά…

Δεν μπορώ να σας πω αν είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι, αλλά θα σας πω ότι θα δούμε Βάσια Παναγοπούλου με Δώρα Χρυσικού, καταλαβαίνετε!», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και η παρουσιάστρια αναφώνησε ακούγοντας τις δηλώσεις του: «Σώπα! Χαμός θα γίνει!».