Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: «Παντρευόμαστε! Ορίσαμε ημερομηνία» - Ανακοίνωση "σεισμός" στο σημερινό 25/5 επεισόδιο

Η πρώτη συνάντηση Αστέρη - Σταύρου είναι γεγονός

Σασμός: «Παντρευόμαστε! Ορίσαμε ημερομηνία» - Ανακοίνωση
TV24 25.05.2022 07:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις της επιτυχημένης σειράς Σασμός, που φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της πρώτης σεζόν (δείτε εδώ το συγκλονιστικό τέλος). Ένας γάμος ανακοινώνεται, ενώ η πρόταση συνάντηση Σταύρου με Αστέρη είναι γεγονός...

Οι 25/5 εξελίξεις της σειράς Σασμός του ALPHA

Επεισόδιο 148

Ο Αστέρης πέφτει πάνω στον Σταύρο και η γνωριμία τους είναι γεγονός. Θα του αποκαλύψει όμως την ταυτότητα του; Ο Άγγελος σκέφτεται να κάνει μία αγορά που θα ταράξει πολύ τη γιαγιά Ειρήνη και τη Μαρίνα. Μπορούν τα σχέδια του Άγγελου να αναζωπυρώσουν την βεντέτα; Ο Μαθιός και η Βασιλική ορίζουν ημερομηνία για τον γάμο τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Πώς θα αντιδράσει η Καλλιόπη όμως;

Αλλαγή στο σενάριο του Σασμού - Τα spoilers έλεγαν πως θα πεθάνει αλλά τελικά...

O συγγραφέας του «Σασμού», Σπύρος Πετρουλάκης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για μία ανατροπή που θα δούμε στο σενάριο και για ένα πρόσωπο που μετά από απαίτηση κοινού δεν θα πεθάνει παρόλο που στο βιβλίο σκοτώνεται και μάλιστα πολύ νωρίς.

Ο πετυχημένος συγγραφέας πώς διαχειρίζεται την καθολική επιτυχία του τηλεοπτικού «Σασμού»;

«Όταν αρχίσαμε τις πρώτες συζητήσεις και μου ανέπτυξαν το όραμα που είχαν ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός και τους ηθοποιούς που θέλουν να κλείσουν και ήδη είχαν ξεκινήσει, γνωρίζαμε ότι είχαμε μια εκκολαπτόμενη, επιτυχία. Όσο για μένα, με τα ίδια ρούχα ντύνομαι, τις ίδιες ώρες ξυπνώ για να δουλέψω. Έχουν αλλάξει γύρω μου πράγματα, αλλά εγώ τις ίδιες συνήθειες έχω θα μαγειρέψω το μεσημέρι για την οικογένεια μου. θα πάω το μεσημέρι να πάρω την ανιψιά μας από το σχολείο. Μόνο που μιλάω περισσότερο στο τηλέφωνο».

Δεύτερη σεζόν για το «Σασμό» με αναχωρήσεις και στο καστ;

«Θα έχουμε αφίξεις. Έρχονται νέα πρόσωπα και σπουδαίοι ηθοποιοί. Άπαντες οι ηθοποιοί θα παραμείνουν, σε αντίθεση με αυτά που λέγονται στα spoilers».

Απαίτηση του κοινού να μη... σκοτωθεί η Βασιλική και έτσι έγινε τελικά...

«Το κοινό είναι αυτό που καθορίζει την πορεία μιας σειράς. Αν είχαμε τηλεθέαση 3%, η σειρά θα είχε σταματήσει εδώ και καιρό».

Σασμός 25/5

Από τους ήρωες που δημιουργήσατε και άλλους που δημιουργούνται, ποιον θα θέλατε να ερμηνεύσετε;

«Τη... Μανταρίνα, αλλά με μεγαλύτερο ρόλο. Σε όλα μου τα βιβλία, όλο και κάποιος σκύλος, άλογο, κάποιο ζώο θα κλέψει ένα κομμάτι από την παράσταση, Η αλήθεια είναι ότι με γοητεύουν οι κακοί. Οι ήρωες που έχουν πάθη είναι πιο σημαντικοί. Και οι γυναίκες το αποζητάτε. Δείτε πώς θέλουν τον Μαθιό, τον Δημήτρη Λάλο. Στην Κρήτη με ρωτούσαν: "Τον Λάλο μας τον έφερες;". Δεν μου είπε καμία δεν μας έφερες τον Μανόλη, το καλό κοπέλι!».

Ο ρόλος του Μαθιού εξελίσσεται διαρκώς;

«Ο Δημήτρης Λάλος είναι σπουδαίος ηθοποιός. Έχει κάνει δικό του το ρόλο του Μαθιού. Έχει δουλέψει πάρα πολύ και η αποδοχή του κόσμου του αξίζει και με το παραπάνω».

Όλες οι αποχρώσεις της έννοιας «μάνα» ξετυλίγονται τα βιβλία σας, βλέπε Καλλιόπη Σταματάκη για παράδειγμα;

«Εκτός, από την "κακιά μάνα" υπάρχει και η καλή μάνα. Στην πραγματικότητα, τα βιβλία μ είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μιλάμε για χιλιάρικα - Τα λεφτά που παίρνουν μηνιαίως οι πρωταγωνιστές του Σασμού

Σασμός - σούπερ αποκλειστικό: Το θαύμα που θα την κρατήσει στη ζωή την Αργυρώ

Share