Άγριες Μέλισσες: Βάφεται με αίμα το φινάλε - Ο φόνος που θα μας καθηλώσει

Στις 7 Ιουλίου πέφτει η αυλαία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Βάφεται με αίμα το φινάλε - Ο φόνος που θα μας καθηλώσει

Μετά από τρία χρόνια συντροφιάς κάθε σχεδόν βράδυ, οι αγαπημένες στο τηλεοπτικό κοινό Άγριες Μέλισσες, ρίχνουν αυλαία μιας και τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 θα σταματήσουν με αρκετή συγκίνηση για όλους τη Δευτέρα 20 Ιουνίου, και εμείς θα απολαύσουμε το τελευταίο επεισόδιο στις 7 Ιουλίου με την Μαρία Κίτσου να δίνει ορισμένες λεπτομέρειες για αυτό το γεγονός, όχι όμως όλες...

Μεγάλο φονικό καραδοκεί στο Διαφάνι

Το παράνομο ζευγάρι Κορίνα και Μπάμπης που όλοι αγαπήσαμε, βρίσκει έναν αληθινό σύμμαχο από εκεί που δεν το περιμένει, και αυτός δεν είναι άλλος από τον σύζυγός της, Μελέτη. Ο Μελέτης όπως έχει ήδη γίνει γνωστό θα σκοτωθεί, αλλά προτού θα έχει προλάβει να σκοτώσει τον Ακύλα!

Στα προσεχώς επεισόδιια θα δούμε πως Μπάμπης και Κορίνα φεύγουν μαζί από το Διαφάνι προς άγνωστη κατεύθυνση, προκαλώντας την οργή του Ακύλα, ο οποίος κινεί γη και ουρανό για να τους βρει και είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τον Μπάμπη με τα ίδια του τα χέρια. Στη δύσκολη αυτή ώρα του ζευγαριού θα τους βοηθήσει να ξεφύγουν από τον διώκτη τους… ο Μελέτης!

 Βάφεται με αίμα το φινάλε - Ο φόνος που θα μας καθηλώσει

Είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον πρώην πεθερό του και για τον λόγο αυτό στρατολογεί δίπλα του άνδρες της επιλογής του, με σκοπό την κατάλληλη στιγμή να επιτεθούν εναντίον του και να τον σκοτώσουν. Ένα βράδυ λοιπόν στο Διαφάνι η σύγκρουση που έρχεται μεταξύ των ανθρώπων του Ακύλα και του Μελέτη θα είναι πολύ μεγάλη και όπως λέγεται, μέσα από τη σκληρή αυτή σύγκρουση θα χάσουν τη ζωή τους και οι δύο!

Μην χάσετε απόψε 25/5 στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 119: Όλοι είναι καταρρακωμένοι με την απόρριψη των ενστάσεων. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να βρουν τρόπο να πιέσουν τον Ξανθό ενώ ο Δούκας θέλει να τους αποτρέψει. Ο Ξανθός όμως είναι αποφασισμένος να βρει ποιος βοηθάει τον αδερφό του. Ο Ακύλας βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο του για να χωρίσει τον Μπάμπη από την Κορίνα.

Ο Μπάμπης αποφασίζει όμως να κάνει μια απρόσμενη πρόταση στην Κορίνα και να αιφνιδιάσει τους γονείς τους. Η Πηνελόπη ανακαλύπτει κάτι πολύ σημαντικό ενώ ο Νικηφόρος έχει μια ανακοίνωση για τον Σέργιο που θα τον κάνει πολύ χαρούμενο.