Τρία Μίλια: Σε μεγάλους μπελάδες ο Μιχάλης στη θαλαμηγό - "Ενδίδει" σε ένα πάθος

Μην το χάσετε σήμερα 26/5!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τρία Μίλια: Σε μεγάλους μπελάδες ο Μιχάλης στη θαλαμηγό -

Αρκετές είναι οι εξελίξεις αυτή την εβδομάδα για την καθημερινή σειρά Τρία μίλια, καθώς όσο προχωράει η πλοκή τόσο περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις αλλά και οι περίπλοκες καταστάσεις μεταξύ των ηρώων! Ήδη έχουμε δει για τα μπλεξίματα του Μιχάλη και του Τίμου στη θαλαμηγό, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα από όσα πρόκειται να συμβούν...

Τι θα παρακολουθήσουμε σήμερα στα Τρία Μίλια

Επεισόδιο 37 Ο Μιχάλης και ο Τίμος βρίσκονται στη θαλαμηγό, όπου τους ειδοποίησαν για να παραδώσουν τα χρήματα και περιμένουν. Επάνω στο πλοίο, όμως, λειτουργεί ένα παράνομο καζίνο. Ο Μιχάλης δεν καταφέρνει να αντισταθεί στο πάθος του και αρχίζει να παίζει με τα χρήματα, που έχει έρθει για να παραδώσουν.

Στο νησί, η Κάτια εκμυστηρεύεται στον Στέφανο τις ανησυχίες της για τον Μιχάλη, αλλά και τις υποψίες της ότι ο Γεράσιμος την απατά. Ο Πέτρος βλέπει ότι η Κλειώ αποκτά μεγάλη οικειότητα με το νέο της καθηγητή, τον Κυριάκο και η ζήλια του φουντώνει. Όσο περνάει η ώρα στη θαλαμηγό, ο Μιχάλης παίζει όλο και πιο τολμηρά και ο Τίμος τρελαίνεται από το άγχος του.

Ο Λάμπης πρόκειται να συναντήσει από κοντά τον μυστηριώδη πληροφοριοδότη, που του στέλνει τα ανώνυμα μηνύματα. Αποφασίζει, όμως, να στείλει στη θέση του τον Ευθύμη. Εκείνος πηγαίνει και αντικρίζει κάτι, που τον εκπλήσσει πολύ. Την ίδια στιγμή, όμως, εκεί βρίσκεται και ο Στέφανος…

Ο πρωταγωνιστής Μιχαήλ - Άγγελος Κρητικός μιλά για την πρώτη του δουλειά...

Το πρωί της Τρίτης 5/4 προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή «Breakfast at Star» η συνέντευξη που παραχώρησε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός με αφορμή τη νέα σειρά στο STAR, «Τρία μίλια» όπου έκανε πριν από λίγες ημέρες πρεμιέρα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης). Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πρόκειται για την πρώτη μου τηλεοπτική δουλεία.

Ο πατέρας μου χαίρεται και αγχώνεται περισσότερο από μένα. «Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση.

Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς. Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το καθετί.

Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει. Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί.

Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, «οκ κουλ, πάμε παρακάτω».