Από τις Άγριες Μέλισσες στο Κόκκινο Ποτάμι - Πρόσωπο έκπληξη στην δεύτερη σεζόν της σειράς του OPEN

Έγινε γνωστό πριν λίγες ώρες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Από τις Άγριες Μέλισσες στο Κόκκινο Ποτάμι - Πρόσωπο έκπληξη στην δεύτερη σεζόν της σειράς του OPEN

Μετά από την είδηση πως το Κόκκινο Ποτάμι επιστρέφει με νέα επεισόδια, αρχίζουν να γίνονται γνωστές και οι προσθήκες νέων ατόμων στη σειρά, και μία ακόμη ήρθε στο φως της δημοσιότητας, και έρχεται από Θεσσαλία μεριά και πιο συγκεκριμένα από τις Άγριες Μέλισσες.

Η Άννα Μάγκου στο Κόκκινο Ποτάμι

Τα γυρίσματα ξεκινούν τον Ιούνιο, με ένα εκλεκτό καστ. Η ηθοποιός Άννα Μάγκου, η αγαπημένη μας “Τούλα”, φεύγει από την μπουάτ των Σεβαστών, ενσαρκώνοντας έναν ρόλο ανατριχιαστικό στο “Κόκκινο Ποτάμι”. Η Άννα Μάγκου πρόκειται να υποδυθεί την Ανθή, μία προσφυγοπούλα βασανισμένη, η οποία φτάνει από την Τραπεζούντα στη Θεσσαλονίκη. Μπορεί να είναι μια φιλόδοξη τραγουδίστρια κλασικού τραγουδιού, αλλά αναγκαστικά βρίσκει δουλειά σε ένα κακόφημο μαγαζί. Εκεί, ο εφιάλτης της ξεκινά, καθώς εκμεταλλεύονται την αδυναμία της και η ίδια εξαναγκάζεται σε ακραίες καταστάσεις.

Ο Μανούσος Μανουσάκης αποκαλύπτει για τη σειρά

Λίγα 24ωρα αφού ανακοινώθηκε ότι η αγαπημένη σειρά του OPEN, «Κόκκινο Ποτάμι» θα συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν, ο σκηνοθέτης της, Μανούσος Μανουσάκης βρέθηκε στον καναπέ του «Μέρα Μεσημέρι με την Μάριον» και μίλησε για όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο (δείτε εδώ την νέα πλοκή των επεισοδίων).

«Είναι ένα προκλητικό εγχείρημα. Έχουμε βουτήξει μέσα σε αυτή την ιστορία. Είναι τραγικό πόσο θυμίζουν τη δική μας εποχή τα γεγονότα. Έχει έναν φοβερό παραλληλισμό η τότε εποχή με τα τραγικά γεγονότα στη γειτονιά μας. Όλα τα πολιτικά, οικονομικά συμφέροντα είναι ανάλγητα μπροστά στον πόνο του ανθρώπου» είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ σύντομα τα γυρίσματα γιατί είναι αρκετή η προεργασία. Θα δούμε την εγκατάσταση των προσφύγων στην Ελλάδα που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους.

Μέσω της Ιφιγένειας θα γνωρίσουμε νέους ήρωες και έναν νέο κόσμο και όλα τα πράγματα που συμβαίνουν αυτήν την ταραγμένη περίοδο.

Θα περάσουμε από τη Σμύρνη και θα δούμε τα αίτια της μεγαλύτερης καταστροφής από τη γέννηση του ελληνικού Έθνους».

«Έχω έναν κατάλογο τηλεφωνικό με αγωνίες που υπάρχουν πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Μετά με έναν μαγικό τρόπο με το που λες το πρώτο “πάμε” σαν να εξομαλύνονται όλα και όλα έρχονται σαν έναν παζλ στη θέση τους με έναν μαγικό τρόπο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά και να μην το ματιάσω» είπε ακόμα.

Με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης για τον Ποντιακό Ελληνισμό ο γνωστός σκηνοθέτης πρόσθεσε:

«Η Ιστορία επαναλαμβάνεται με τραγικό τρόπο. Όλη η διαπλοκή των μεγάλων δυνάμεων, τα συμφέροντα, οι γεωστρατηγικές ισορροπίες είναι επαναλαμβανόμενα. Το κυνήγι για τα λάφυρα – το πετρέλαιο σήμερα- ξεκινάει από τον Τρωικό Πόλεμο όταν ο Αχιλλέας μουλαρώνει που του πήραν το λάφυρο, την Βρισηίδα. Τότε ήταν η Βρισηίδα τώρα είναι το πετρέλαιο, οι πηγές ενέργειες. Πιο ρομαντική η Βρισηίδα, το αποτέλεσμα το ίδιο, θάνατος».