The Masked Singer: Άρωμα Αρχαίας Ελλάδας - Αυτή είναι η νέα μάσκα

Πως ονομάζεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Masked Singer: Άρωμα Αρχαίας Ελλάδας - Αυτή είναι η νέα μάσκα

Το Σάββατο 28/5, στο επεισόδιο του The Masked Singer έρχεται μία νέα έκπληξη. Ένα νέο πρόσωπο θα εισβάλει στο πλατό, μετά από το παπάκι, και θα τραγουδήσει για να εντυπωσιάσει το κοινό, βάζοντας σε σκέψεις την κριτική επιτροπή, που για άλλη μία φορά θα πρέπει να μαντέψει για ποια προσωπικότητα της ελληνικής showbiz πρόκειται.

Μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Love it, αποκαλύφθηκαν κάποια στοιχεία για την καινούρια μάσκα του παιχνιδιού και μετά από όσα ακούσαμε, μπαίνουμε ήδη σε σκέψεις για το ποιος θα μπορούσε να είναι. Δεν είναι γνωστό, ακόμα, εάν πρόκειται για την τελευταία μάσκα που εισέρχεται στον διαγωνισμό, αλλά η αγωνία για όσα θα ακολουθήσουν είναι μεγάλη.

Οι αποκαλύψεις για την νέα μάσκα του The Masked Singer

«Θα τολμούσα να πω ότι θα είναι η τελευταία μάσκα, αλλά δεν θα το πω, γιατί είναι πάρα πολλές οι εκπλήξεις», είπε αρχικά η δημοσιογράφος και πρόσθεσε: «Θα δούμε τον Αμφορέα, θα δούμε και τους υπόλοιπους, οι οποίοι σιγά σιγά αποκαλύπτουν διάφορα στοιχεία. Να σας πω έτσι για τον Αμφορέα κάτι, ότι του αρέσουν οι μιμήσεις και ότι, μάλλον, το πραγματικό του όνομα πρέπει να έχει αναφερθεί από τους κριτές ως εικασία για μία άλλη μάσκα».

Ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε αποκαλύπτει

Ο Μιχάλης Σεΐτης βρέθηκε καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά το μεσημέρι της Τρίτης 24/5 στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι. Ο πρωταθλητής και παραολυμπιονίκης στίβου, προς έκπληξη όλων, ήταν το πρόσωπο που κρυβόταν πίσω από τη μάσκα της μαργαρίτας στο The Masked Singer.

Πάνω στην κουβέντα που είχε με τον Νίκο Μουτσινά, ο Μιχάλης Σεΐτης αναφέρθηκε και στην παλιά συμμαθήτριά του, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. «Ήμασταν συμμαθητές στο δημοτικό στη Ρόδο. Σε όλες τις τάξεις», είπε και ο παρουσιαστής ρώτησε αν έκαναν παρέα.

«Ήμασταν συμμαθητές, παρέα δεν κάναμε. Στο δημοτικό τα αγοράκια με τα κοριτσάκια έχουν μια κόντρα», διευκρίνισε.

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν καλό παιδί, ο Μιχάλης Σεΐτης άργησε μερικά δευτερόλεπτα να απαντήσει κι έτσι ο Νίκος άρχισε να του κάνει πλάκα. «Μια χαρά ήταν», έσπευσε να δηλώσει εκείνος.