Masterchef 6: ''Έσκασε'' πριν από λίγο - Έχασε στο ''παρά τσακ'' τη θέση από τον τελικό

Αποχαιρέτησε το σπίτι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: ''Έσκασε'' πριν από λίγο - Έχασε στο ''παρά τσακ'' τη θέση από τον τελικό

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/5 οι 4 τελευταίοι διαγωνιζόμενοι του Masterchef 6 έβαλαν τα δυνατά τους, καθώς βρέθηκαν στους δεύτερους ημιτελικούς του show και ήταν όλοι τους μια ανάσα από τον μεγάλο τελικό και το σημαντικό έπαθλο, που προσφέρει η παραγωγή.

Οι δοκιμασίες που έθεσαν οι κριτές ήταν αρκετά δύσκολες, ωστόσο δεν υπήρχε άλλος τρόπος καθώς ένας μάγειρας θα έπρεπε να αφήσει την ποδιά του. Στο τέλος του επεισοδίου στο πλατό φιλοξενήθηκε ο βραβευμένος chef Νίκος Ρούσσος, που είχε μαζί του ένα πιάτο αντιγραφής για τους διαγωνιζόμενους υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων.

Ο παίκτης που αποχώρισε από τον δεύτερο ημιτελικό του Masterchef 6

O παίκτης, που συγκέντρωσε τη χειρότερη βαθμολογία και δεν κατάφερε να διεκδικήσει τον τίτλο του MasterChef, είναι ο Νικήτας.

Το twitter αποθέωσε την Πόπη για τις τσιρίδες της στον Νικήτα

Το επεισόδιο της Τετάρτης 12/5 στο Masterchef 6 ήταν πολύ ιδιαίτερο μιας και οι διαγωνιζόμενοι παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με μια νέα ανακοίνωση, που όσο να ναι τους άφησε όλους έκπληκτους. Και ενώ λοιπόν ξεκίνησε η διαδικασία μαγειρικής δε γίνεται να μην άκουσαν όλοι τις ξαφνικές τσιρίδες της Πόπης στον Νικήτα.

Η αλήθεια είναι πως από τη μια ξαφνιάστηκαν τόσο τηλεθεατές όσο και κριτές από την άλλη το twitter βρήκε μια πολύ καλή αφορμή να σχολιάσει το γεγονός. Τα περιθώρια είναι η αλήθεια πως στενεύουν και αυτό φάνηκε από την ένταση που έβγαλε η παίκτρια την ώρα, που ήθελε να φτιάξει όσο το δυνατόν καλύτερα το γλυκό.