Άσε μας ρε Μαμά: Ψυχολογικά ράκος η Ρωξάνη

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (31/5)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε Μαμά: Ψυχολογικά ράκος η Ρωξάνη

Ραγδαίες φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (31/5) επεισόδιο της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά μιας και η Ρωξάνη αισθάνεται "άδεια" ψυχολογικά μετά την απόφαση του Δημήτρη να φύγει για την Κοπεγχάγη.

Τι θα δούμε σήμερα στο Άσε μας ρε Μαμά

Επεισόδιο 112

Η αναχώρηση του Δημήτρη για την Κοπεγχάγη έχει φέρει τα πάνω κάτω. Η Ρωξάνη, ο Θωμάς, η Γεσθημανή… Ένα ράκος. Καθένας ψάχνει τον τρόπο να υπάρξει, ν’ ακουμπήσει κάπου τον πόνο του. Η Νικόλ πιο ψύχραιμη, ενώ η Έλλη και ο Μπάμπης ζουν το δικό τους δράμα. Ταυτόχρονα, ο Λευτέρης μαζεύει τα πράγματά του από την εταιρεία, ο Άρης μαλώνει με τους γονείς του για τα σχέδια που κάνουν για το μέλλον του και η Όλγα αρνείται να σταματήσει να δουλεύει τις νύχτες αν δεν της κάνει πρόταση γάμου ο Σωτήρης.

Πότε τελειώνει η σειρά

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, στις 5 ή 6 Ιουλίου θα ολοκληρωθεί και η σειρά που σκηνοθετεί με μαεστρία και χιούμορ ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Η «μαμά» Ρωξάνη Ταβουλαρέα και η οικογένειά της θα δώσουν έως τότε ένα τέλος στην ιστορία της Ελλης και του Δημήτρη που έχει απασχολήσει από τις αρχές της χρονιάς το κοινό της ιστορίας, όμως, όπως όλα δείχνουν, το τέλος θα είναι ευχάριστο για όλους. Αναμείνετε στον καναπέ σας για τη συνέχεια, ενώ την ίδια στιγμή, η σειρά έχει πάρει το εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν.