Masterchef 6: Για την ώρα είναι λίγο πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ

Έληξε και η τρίτη φάση των τελικών

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Masterchef 6: Για την ώρα είναι λίγο πιο κοντά στο μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ

Το βράδυ της Τετάρτης 1/6 παρακολουθήσαμε την τρίτη φάση για τον μεγάλο τελικό του Mastrechef 6 με την Καλλιόπη Μπεζάντε και τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο, τους δύο φιναλίστ να διεκδικούν το μεγάλο και τελικό έπαθλο των 50.000 ευρώ και να βρίσκονται ένα βήμα πιο κοντά στο μεγάλο τους όνειρο.

Οι δύο ανερχόμενοι σεφ μεταφέρθηκαν σε έναν ειδικό χώρο στο Σταύρος Νιάρχος και άκουσαν πολύ προσεκτικά αλλά και με μεγάλη έκπληξη την ανακοίνωση των κριτών σχετικά με τις δοκιμασίες, που θα έπρεπε να φέρουν εις πέρας, προσπαθώντας στη συνέχεια να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πόντους.

Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας αντιγραφής, τα απαιτητικά και ιδιαίτερα πιάτα αξιολογήθηκαν και τελικά ο Κουμουνδούρος ξεχώρισε λίγο παραπάνω με τις υφές και τις παρασκευές στα πιάτα του, με αποτέλεσμα να είναι ένα κλικ πιο μπροστά από αυτές της συμπαίκτριάς του, Πόπης.

O παίκτης που ξεχώρισε στην τρίτη φάση του τελικού στο Masterchef 6

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Η ηλικία, η καταγωγή και η ομοιότητα του Κουμουνδούρου με τον Πετρετζίκη

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.