Σασμός: Αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα από το Μαθιό! - «Ο Αστέρης θα βοηθήσει την Αργυρώ με...»

Θα μάθει τελικά η Βασιλική ποιος δολοφόνησε το Στεφανή;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: Αποκάλυψη που τα ανατρέπει όλα από το Μαθιό! - «Ο Αστέρης θα βοηθήσει την Αργυρώ με...»

Η κάμερα της εκπομπής του Happy Day συνάντησε τον πολύ αγαπημένο Δημήτρη Λάλο, και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το Σασμό, μιας και ο εξελίξεις των τελευταίων επεισοδίων μας έχουν κόψει την ανάσα! Σε δηλώσεις του που προβλήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 2/9 (δείτε γιατί δεν θα προβληθεί η σειρά αυτή τη μέρα) αναφέρθηκε στη συνέχεια της σειράς, στο αν η Βασιλική θα μάθει τελικά ποιος σκότωσε τον άνδρα της, αλλά και στο πρόβλημα υγείας της Αργυρώς.

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Λάλος για το Σασμό

Όσον αφορά το γάμο του με τη Βασιλική αλλά και το δολοφόνο του Στεφανή ο ηθοποιός ανέφερε πως και εκείνος είναι πολύ περίεργος να μάθει τι θα συμβεί μιας και ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί και δεν έχουν φτάσει ως εκεί τα επεισόδια.

Ωστόσο στη συνέχεια σχολίασε πως η σειρά, θέλει να περάσει προς τα έξω το αίσθημα της συμφιλίωσης οπότε πιστεύει πως ο Αστέρης όταν πληροφορηθεί για το πρόβλημα υγείας της Αργυρώς θα βοηθήσει...

Η Στέλλα "έριξε" το Twitter με την κουκούλα στο πρόσωπό της - Επικά τα σχόλια των χρηστών

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (1/6) της σειράς «Σασμός» οι εξελίξεις ήταν για ακόμη μια φορά άκρως καταιγιστικές καθώς η Στέλλα πήγε να συναντήσει τον "Καραπάνο". Βέβαια, η ίδια δεν έπρεπε να κοιτάξει την διαδρομή με αποτέλεσμα να φορέσει μια μαύρη σακούλα στο πρόσωπό της.

Έτσι, οι χρήστες στο Twitter δεν δίστασαν να δώσουν για ακόμη μια φορά το παρών μιας και κάθε φορά που η σειρά προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ALPHA, τα σχόλια στο Twitter παίρνουν "φωτιά" μιας και είναι άκρως επικά.