The Masked Singer: Πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Αυτή κρυβόταν στη στολή του Γορίλα

Δεν πάει το μυαλό σας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Masked Singer: Πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός - Αυτή κρυβόταν στη στολή του Γορίλα

Ακόμη ένα επεισόδιο The Masked Singer παρακολουθήσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ το βράδυ του Σαββάτου 4/5 και ήταν πολύ απολαυστικό. Μάλιστα, οι κριτές ανακάλυψαν ποιος βρισκόταν πίσω από τη μάσκα του Γορίλα.

Στο τέλος της βραδιάς λοιπόν, η κριτική επιτροπή και τον κοινό αποφάσισαν πως ο Γορίλας είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το μουσικό show και θα πρέπει να αποκαλύψει την πραγματική του ταυτότητα.

Η ηθοποιός που φορούσε την μάσκα του Γορίλα στο The Masked Singer

Πίσω από την μάσκα του Γορίλα βρισκόταν τελικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κάτι που δεν περίμενε κανείς. Ποιος ήταν όμως το Pop Corn;

Οι detectives πιστεύουν πως το Μωρό είναι γυναίκα

Πρώτο στη σκηνή ωστόσο, ανέβηκε το Μωρό κι έκλεψε τις εντυπώσεις, τραγουδώντας το «Moves Like Jagger». Οι κινήσεις του δεν πέρασαν καθόλου απαρατήρητες από το μάτια των τεσσάρων detectives, που προσπαθούν να καταλάβουν την ταυτότητα της Μάσκας.

«Κάτι αντιληφθήκαμε σε αυτήν την εκπομπή αργά. Πιστεύουμε ότι το μωρό είναι γυναίκα σήμερα. Τελείωσαν τα ψέματα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς. «Το κούνημα που έκανε και τα χτυπήματα. Μέσα από όλον αυτόν τον όγκο, που είναι κρυμμένο αυτό το κορίτσι» πρόσθεσε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Το μήνυμα που έστειλε το Παγωτό τους μπέρδεψε όλους

Το Παγωτό ανέβηκε στην σκηνή και αφού τραγούδησε το «Αυτό το κάτι που έχεις», στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των τεσσάρων detectives. Ο Θοδωρής Μαραντίνης του έθεσε ένα δίλημμα και τελικά επέλεξε Θάρρος από την Αλήθεια. Τι έπρεπε να κάνει; Να απαντήσει στο τελευταίο μήνυμά του που, όπως αποκάλυψε, ήταν πρώην… μάσκα.