Μόλις βγήκε η απόφαση του ΑΝΤ1 - Ποιο το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στο κανάλι

Είναι επίσημο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόλις βγήκε η απόφαση του ΑΝΤ1 - Ποιο το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στο κανάλι

Σίγουρο είναι πλέον το μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, αφού το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την εκπομπή του "Καλημέρα Ελλάδα", στην οποία φημολογείται πως θα έχει στο πλευρό του πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Παπαδάκη

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της πολύχρονης συνεργασίας του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μέλη της οικογένειας του ΑΝΤ1 και είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ιστορία του σταθμού, αποτελώντας σταθερή αξία στο πρόγραμμά του. Ως παρουσιαστής της μακροβιότερης και πιο επιτυχημένης ενημερωτικής εκπομπής στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, του «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Παπαδάκης θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης του ΑΝΤ1, συμβάλλοντας με την τεράστια εμπειρία του και το δημοσιογραφικό του εκτόπισμα στην άμεση, πλήρη και αμερόληπτη κάλυψη της επικαιρότητας στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η ανανέωση της συνεργασίας του σταθμού με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή επισφραγίζει για άλλη μια φορά την αμφίδρομη σχέση εκτίμησης και εμπιστοσύνης.

ANT1 Καλημέρα Ελλάδα Γιώργος Παπαδάκης

Πως γιόρτασε τα 30 χρόνια στον ΑΝΤ1

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνουν 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις 28 Απριλίου του 1992 και αποτελεί τη μακροβιότερη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής έδειξε στην εκπομπή του ένα βίντεο από όλες τις στιγμές του στον ΑΝΤ1 και ευχαρίστησε τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη στήριξη που του έδειξαν.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή -Άννυ Ζιώγα που ήταν από την πρώτη μέρα της εκπομπής ένα μικρό κοριτσάκι. 30 χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.