Αυτή η νύχτα μένει: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA - θα φέρει τα πάνω κάτω

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτή η νύχτα μένει: Στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του ALPHA - θα φέρει τα πάνω κάτω

Ο ALPHA πέρα από τον Σασμό όπου σημειώνει πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης έχει αποφασίσει να φέρει στο στόχαστρο το επόμενο του δυνατό χαρτί στα χωράφια της μυθοπλασίας με μια νέα σειρά η οποία αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς, «Αυτή η νύχτα μένει» όπου η υπόθεσή της έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς η ιστορία εξελίσσεται μερικές δεκαετίες πριν. Σε μια Ελλάδα που ψάχνει το καινούριο της πρόσωπο, δυο κόσμοι και δυο άνθρωποι που τους ενώνει ένα μυστικό κοινό κι ανέγγιχτο, έρχονται κοντά και βάζουν φωτιά ο ένας στον άλλον.

Εκεί που ο φόβος, η σκληρότητα και ο αγώνας για την επιβίωση μπερδεύονται με την ελπίδα, τη δίψα για ζωή, τη συμπόνια, την ελπίδα, τον έρωτα και το φως.

Το φως που κρύβεται ακόμα και στις πιο σκοτεινές γωνιές, αρκεί να το δεις και να αγωνιστείς να το κερδίσεις. Ο κόσμος της νύχτας και του περιθωρίου σε πρώτο πρόσωπο. Ιστορίες πικρές και ανθρώπινες, γεμάτες πάθη αλλά και αλήθεια.

Το πρώτο τρέιλερ για την σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Οι πρώτες αντιδράσεις των χρηστών στο Twitter για τη νέα σειρά του ALPHA

Όπως είναι λογικό δεν θα έλειπαν και τα σχόλια στο Twitter μιας και την ώρα που έπαιζαν οι διαφημίσεις την ώρα της προβολής του Σασμού, αρκετοί τηλεθεατές "έπεσαν" πάνω στο τρέιλερ της νέας σειράς.