Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βγαίνει εκτός εαυτού - Σηκώνει χέρι και χτυπά την Κορίνα!

Καταιγισμός εξελίξεων απόψε!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας βγαίνει εκτός εαυτού - Σηκώνει χέρι και χτυπά την Κορίνα!

Όσο περνούν τα επεισόδια και φτάνουμε προς το τέλος των Άγριων Μελισσών, τόσο η αγωνία χτυπά κόκκινο σχετικά με το τι περιμένει τους ήρωες στο Διαφάνι. Την ώρα που επικρατεί αναταραχή με τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, ο Μπάμπης με την Κορίνα (δείτε εδώ την συνέντευξη της Στέλλας Ψαρουδάκη σχετικά με το ρόλο της) έχουν βρεθεί σε τεράστιο αδιέξοδο και ο Ακύλας σφίγγει γύρο τους τον κλοιό...

Μην χάσετε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Επεισόδιο 128 - Η απόπειρα του Μπάμπη, να κλέψει την Κορίνα, θα προκαλέσεις μεγάλες αναταράξεις. Η Πηνελόπη θα δεχθεί έναν ανέλπιστο σύμμαχο, στη προσπάθεια της να ρίξει φως στη δολοφονία του Γραμματικού, ενώ η κατάσταση του Κωνσταντή δείχνει να χειροτερεύει σκορπίζοντας ανησυχία στους γύρω του.

Ο Θόδωρος φέρνει στην Πανδώρα τον άνθρωπο που φέρεται να πούλησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στον Ξανθό για την επίθεση εναντίον του Ζάχου. Ο Μελέτης είναι έτοιμος ν’ αποκαλύψει τα πάντα στη Πηνελόπη αλλά ένα τρυφερό τετ-α-τετ της, θα αλλάξει και πάλι τα δεδομένα.

«Όταν ξεκίνησα στις Άγριες Μέλισσες...»

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 η Δανάη Μιχαλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την σειρά που την έκανε γνωστή στο ευρύ κοινό, τις «Άγριες Μέλισσες» (δείτε εδώ πως θα τελειώσουν) και τον ρόλο της Δρόσως που σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

«Δεν ήξερα τότε τι εστί “Άγριες Μέλισσες”, πήγα στην οντισιόν, απλά για να πάω, είπα “δεν έχω να χάσω κάτι”» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός αναφορικά με την πρώτη οντισιόν της για τη σειρά.

Όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά, μέχρι να βρεθεί στο στούντιο για το πρώτο γύρισμα, δεν είχε συνειδητοποιήσει το τι συνέβαινε. Η ίδια μάλιστα, είχε αναχωρήσει για τη Σύρο για να δουλέψει σεζόν, μέχρι που την κάλεσε η βοηθός σκηνοθέτη για να της πει πότε θα γίνει η πρώτη ανάγνωση των επεισοδίων.

Στη συνέχεια η ηθοποιός μίλησε για την ερωτική σκηνή της Δρόσως που έχει χαραχτεί στην μνήμη των τηλεθεατών.

«Το αντιμετωπίζω με χιούμορ, επίσης το θεωρώ γλυκό να βλέπεις πως κάποιος ταυτίζεται με αυτό που κάνεις, και αυτό ίσως σημαίνει πως κάτι κάνεις καλά» δηλώνει.

Στην ερώτηση αν μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, την τρομάζει το επόμενό της επαγγελματικό βήμα, απαντά πως όχι, και πως όλα αποτελούν μια πρόκληση και το ζήτημα είναι αυτό που θα έρθει να έχει ενδιαφέρον. «Το ιδανικό θα ήταν να κάνεις κάτι κόντρα. Θα ήθελα πολύ να παίξω σε κωμωδία» αποκαλύπτει.