Χωρίς Σασμό ο ALPHA απόψε 9/6 - Τι συμβαίνει

Το πρόγραμμα που θα το αντικαταστήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρίς Σασμό ο ALPHA απόψε 9/6 - Τι συμβαίνει

Φανατικοί τηλεθεατές του Σασμού συγγνώμη αλλά... σήμερα δεν έχει! Ο ALPHA εδώ και μέρες έχει δρομολογήσει την εν λόγω αλλαγή καθώς στο πρόγραμμά του πρέπει να ενταχθεί και να προβληθεί ο αγώνας ποδοσφαίρου UEFA Nations League: Ελλάδα - Κύπρος.

Ωστόσο, μην στεναχωριέστε! Η σειρά που φέτος έχει σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης (δείτε εδώ π.χ. πόσο έκανε το βράδυ της Τετάρτης 8/6) θα προβληθεί αύριο βράδυ...

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Σασμού, Παρασκευή 10 Ιουνίου

Ο Αστέρης γνωρίζεται με τον μικρό Πετράκη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι γιος του. Η Καλλιόπη γνωρίζει τον περιβόητο Καραπάνο. Πώς θα τα πάνε οι δυο τους; Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς χειροτερεύει και ο γιατρός θα προτείνει την έσχατη λύση.

Ο Αστέρης υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει στην Αργυρώ. Ο Πρόδρομος πιέζεται από Αντώνη και Γεράσιμο να συνεργαστεί για να γλυτώσει τη φυλακή. Η Αργυρώ προσπαθεί να νικήσει τον φόβο της για να στηρίξει τον εαυτό της και τους γύρω της.

Ο Μαθιός αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Αστέρη ότι κρύβουν τον Καραπάνο. Δεν είναι όμως μόνο ο Αστέρης που ακούει το παράνομο μυστικό των Σταματάκηδων…