Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα...» - Η Βάσια Παναγοπούλου αποκαλύπτει για την τηλεοπτική της φίλη

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Γη της Ελιάς: «Η Αρετή θα...» - Η Βάσια Παναγοπούλου αποκαλύπτει για την τηλεοπτική της φίλη

Η Βάσια Παναγοπούλου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ελένη, το απόγευμα της Παρασκευής 10/6, και προχώρησε σε αποκαλύψεις για την σειρά του MEGA στην οποία εισέβαλλε, μαζί με έναν άνδρα στο πλευρό της. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε ποιος είναι ο χαρακτήρας της Ασπασίας, που υποδύεται, και ποια είναι η σχέση της με τον μυστηριώδη άντρα της.

Παρόλα αυτά, δεν είναι ο μόνος χαρακτήρας με τον οποίο σχετίζεται και μας εδνιαφέρει στην Γη της Ελιάς. Η Ασπασία κάνει πολύ παρέα με την Αρετή και θα την οδηγήσει να λάβει μία απόφαση που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και του γιου της, Στέφανου.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Παναγοπούλου για τον ρόλο της στη Γη της Ελιάς

«Η Ασπασία δεν έχει παρελθόν τέτοιο περίεργο. Η Ασπασία είναι μία γυναίκα του παλιού καιρού. Είναι μία σύζυγος του παλιού καιρού. Είναι από αυτές τις γυναίκες, που μπορεί να ήταν πιο σοφές, γιατί ανεχόντουσαν κάποια πράγματα και με τίποτα δεν διέλυαν το σπίτι τους. Μα τις κεράτωνε ο άντρας τους, μα τους φερότανε απαξιωτικά, μα οτιδήποτε, η Ασπασία είναι αυτός ο τύπος. Δεν ξέρει το παρελθόν του Δημοσθένη», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Ο Δημοσθένης είναι από αυτούς τους άντρες που δεν αφήνουν τα πράγματα. Δεν της δίνει καν τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου που έχουνε σπίτι, να τον ανοίξει. Έχει ένα ψαρωτικό ύφος απέναντί της. Αυτή τώρα, είναι ο άνθρωπος που είναι αλληλέγγυος με τις γυναίκες, πολύ, γιατί βλέπουμε τη φιλία που την δένει με την Αρετή».

Ενώ στη συνέχεια, κατέληξε: «Κάποια στιγμή η Αρετή θα ακολουθήσει την συμβουλή της Ασπασίας, ότι για να κρατήσει τον γιο της, να μην φύγει, να πάθει ένα έμφραγμα».

«Πέρασα δύο μήνες...»

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε και για την απώλεια που άλλαξε την ζωή της, όταν ήταν μόλις 10 ετών. Ο λόγος για τον αγαπημένο της πατέρα, που αποτέλεσε την πιο δύσκολη εμπειρία της.

Η ηθοποιός εξήγησε πως μετά τον χαμό του άλλαξαν όλα, καθώς χρειάστηκε να φύγει από το νησί στο οποίο βρισκόταν και να ζήσει με την θεία της στην Αθήνα, γεγονός που από μόνος του ήταν μεγάλο σοκ. Η αλλαγή του περιβάλλοντος σε τόσο μικρή ηλικία και μακριά από την οικογένεια ενός ανθρώπου, είναι κάτι που δεν το διαχειρίζεσαι εύκολα.

«Όταν βλέπω ότι κάτι δεν πάει καλά, βάζω μαχαίρι, Το έχω κάνει και στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος που στάθηκε στα πόδια του μόνος του. Εγώ τον μπαμπά μου τον έχασα 10 χρονών.

Άλλαξα τον τόπο που έμενα στα 12 και μάλιστα η μαμά μου αποφάσισε ότι πρέπει να φύγω από το νησί μου και να με στείλει στην αδελφή της εδώ στην Αθήνα, όπου πέρασα δύο μήνες έχοντας να διαχειριστώ τον θάνατο του μπαμπά που ήταν μια τεράστια απώλεια για μένα και το να βρεθώ σε μια πολύ μεγάλη πόλη σε άλλες συνθήκες ζωής μόνη μου.

Η μαμά μου με την αδελφή μου ήρθε τρεις μήνες αργότερα και όλο αυτό το πέρασα μόνη μου. Επίσης, είχα να διαχειριστώ την αίσθηση της απώλειας της μαμάς, η οποία κι αυτή βρέθηκε μόνη της στη ζωή με δυο κοριτσάκια και έμαθα να στηρίζομαι στα πόδια μου.

Νομίζω ότι βήμα βήμα από πολύ μικρή άρχισα να καταλαβαίνω πως μόνο εμείς είμαστε για τον εαυτό μας. Αν εμείς δεν μας αγαπάμε και δεν μας φροντίζουμε, δεν θα το κάνει κανείς. Και να μην έχουμε τη σιγουριά ότι θα υπάρχει πάντα η μαμά που θα καθαρίσει για μας, γιατί και η μαμά είναι ένας άνθρωπος που μπορεί κι αυτή να περνάει δύσκολα. Και αυτό είναι ένα πολύ σκληρό μάθημα ζωής», είπε χαρακτηριστικά.