Άσε μας ρε Μαμά: Η Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Όλγα

Όλα όσα θα δούμε σήμερα (14/6)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσε μας ρε Μαμά: Η Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Όλγα

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (14/6) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Άσε μας ρε Μαμά μιας και ο Σωτήρης, με τη βοήθεια της Νεφέλης αποφασίζει να κάνει επιτέλους πρόταση γάμου στην Όλγα.

Τι θα δούμε σήμερα (14/6) στο Άσε μας ρε Μαμά

Ο Θωμάς συνεχίζει αποφασισμένος τη δουλειά στην οικοδομή και αρνείται να επιστρέψει στην εταιρία. Λίγο μετά το ατύχημα του Λευτέρη, ο Άρης και η Δανάη ετοιμάζονται για την πενταήμερη και οι γονείς τους ψάχνουν τρόπο να τους «φρονιμέψουν». Ο Δημήτρης προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της Νικόλ και της Γεσθημανής σχετικά με τη σχέση του με τη Ρωξάνη κι αυτή ψάχνει να βρει την κατάλληλη στιγμή για να το ανακοινώσει στους δικούς της. Ο Σωτήρης κάνει πρόταση γάμου στην Όλγα με τη βοήθεια της Νεφέλης και η Κορίνα νομίζει ότι γεννάει και πάει στο μαιευτήριο και γυρνάει.

H Ρωξάνη αντιμέτωπη με τη Γεσθημανή

Αφήνοντας για λίγο την οικοδομή, αφού πέτυχε μια φίλη απ’ τα παλιά, ο Θωμάς -με την συνοδεία τσίπουρου και μεζέ- κάνει μια εκ βαθέων ανασκόπηση της ιστορίας του με την Ρωξάνη στην «Βουλάρα» κι αυτή, που έχει αποφασίσει να αλλάξει οριστικά ζωή, συγκινείται γιατί καταλαβαίνει ότι έχει πάρα πολλά κοινά μαζί του… Κι ενώ ο Μάθιου προσπαθεί να μάθει το φύλο του παιδιού κρυφά από την Κορίνα, η Ρωξάνη αποφασίζει να αντιμετωπίσει την Νικόλ, αλλά τελικά αναγκάζεται να αντιμετωπίσει και τον μεγάλο της φόβο… την Γεσθημανή!

Η Ρωξάνη παλεύει με τη συνείδησή της και ψάχνει τον τρόπο να πει στα παιδιά της για στη σχέση της με το Δημήτρη. Αυτός από την άλλη συνεχίζει να ακούει την γκρίνια της Γεσθημανής. Όταν τελικά βρίσκονται στο σπίτι της και φιλιούνται, τους βλέπει η Νάντια, αλλά κρατιέται και δεν το λέει. Λίγο μετά η Ρωξάνη το ανακοινώνει στα παιδιά της, τα οποία το παίρνουν πολύ πιο ελαφριά απ’ όσο φοβόταν. Ο Θωμάς από την άλλη την έχει πατήσει με τη Βούλα. Φτιάχνεται, στολίζεται και… Ζητάει διαζύγιο από την Αλίκη.