Asia Express spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Asia Express spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για το ζευγάρι που κερδίζει

Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities αντιμετωπίζουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα. Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα, ωστόσο μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να κερδίσει το Asia Express.

Τα ζευγάρια στην αρχή ήταν τα εξής:

Ωστόσο, Μαυρίκιος και Ιλάειρα αποχώρησαν (δείτε εδώ το λόγο) με αποτέλεσμα να υπάρξουν αλλαγές στα ζευγάρια. Επίσης όπως έγινε γνωστό η Χριστίνα Παππά με τον γιο της Δημήτρη έχουν αποχωρήσει, όπως επίσης και ο Στέλιος Λεγάκης με τον Χρήστο Ζώτο.

Αυτό το ζευγάρι φαίνεται να κερδίζει το Asia Express

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το ζευγάρι Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι.

Asia Express spoiler το ζευγάρι που κερδίζει

Πασίγνωστος τραγουδιστής τους έριξε "άκυρο"

Το μεσημέρι του Σαββάτου 11/6 ο κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» πέτυχε τον Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος απασφάλισε και μίλησε για τις φήμες που τον ήθελαν να ταξιδεύει με το Asia Express, ενώ εξήγησε και τους λόγους που τον έκαναν να πει το μεγάλο όχι.

«Τις τελευταίες μέρες πονάω περισσότερο, επειδή σταμάτησα να κάνω τις ασκήσεις μου. Με φροντίζει η Αντελίνα. Όλες τις υποχρεώσεις που μοιραζόμασταν, τον τελευταίο ενάμιση μήνα τις κάνει η γυναίκα μου και την ευχαριστώ και πάρα πολύ γι’ αυτό. Στο Asia Express δεν μπορώ να πάω λόγω των ποδιών.

Η πρόταση μού έγινε σε ανύποπτο χρόνο, αφορούσε εμένα και θα βρίσκαμε παρτενέρ. Έγινε σαφώς μια συζήτηση με τον Γιάννη Βαρδή. Δεν αρνήθηκα αμέσως διότι έπρεπε να ρωτήσω τον γιατρό μου. Ο γιατρός μού είπε όχι και κατ’ επέκταση είπα κι εγώ όχι», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.

Κλείνοντας, ο Χάρης Βαρθακούρης είπε: «Δεν επιδιώκω να επιστρέψω τηλεοπτικά, αλλά ούτε και το αποφεύγω. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να επικεντρωθώ στη μουσική. Αν με ενδιαφέρει κάποια τηλεοπτική πρόταση δεν θα την απορρίψω».

Χάρης Βαρθακούρης