Masterchef 6: «Εγώ είμαι παλιός» - Τα επικά σχόλια του Κοντιζά για τους νέους μπαμπάδες, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Τα πειράγματα μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: «Εγώ είμαι παλιός» - Τα επικά σχόλια του Κοντιζά για τους νέους μπαμπάδες, Κουτσόπουλο και Ιωαννίδη

Στην κουζίνα του MasterChef βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης 14/6 οι δύο φιναλίστ, Καλλιόπη Μπεζαντέ και Παναγιώτης Κουμουνδούρος προκειμένου να διεκδικήσουν την πρώτη θέση.

Οι δύο παίκτες όταν μπήκαν στην κουζίνα κι αφού αντίκρυσαν τους 3 κριτές, δέχτηκαν και μια πολύ όμορφη έκκληση καθώς στο στο πλατό βρέθηκαν συγγενείς και αγαπημένα τους πρόσωπα.

Αμέσως μετά την έναρξη της μονομαχίας, οι τρεις κριτές ως συνήθως δεν σταμάτησαν να πειράζουν ο ένας τον άλλον, με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε συμβουλές αλλά και μαθήματα στον Πάνο Ιωαννίδη, που έγινε μπαμπάς πριν λίγο καιρό αλλά και στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που θα γίνει μπαμπάς σε μερικούς μήνες.

Ο επικός διάλογος των κριτών του Masterchef 6

Να που φτάσαμε πάλι ένα βήμα πριν το τέλος» ανέφερε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Συγκινητικό αλλά… τι θα κάνουμε μετά;

Λ.Κ.: Θα ξεκουραστούμε ρε Σωτήρη!

Π.Ι.: Βασικά θα πάμε για δουλειά. Δεν πάμε να ξεκουραστούμε αλλά…

Λ.Κ.: Πάμε για δουλειά αλλά, εντάξει, κάπου θα βρούμε να ξεκλέψουμε λίγο χρόνο

Σ.Κ.: Εσείς οι δυο;

Λ.Κ.: Εσύ όχι; Καθόλου;

Σ.Κ.: Εγώ είμαι παλιός πατέρας! Εσείς όμως;

Λ.Κ.: Άντε πάλι τα ίδια!

Π.Ι.: Εγώ τώρα είμαι στα δύσκολα και οσονούπω και ο Λεωνίδας. Οσωνούπω…

Λ.Κ.: Λοιπόν! Πάμε, πάμε στο μαγειρικό!

Ο επικός διάλογος των κριτών του Masterchef 6 

Οι δηλώσεις των φιναλίστ του MasterChef πριν από τον μεγάλο τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το φετινό Masterchef, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι δοκιμασίες για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Ο Παναγιώτης και ο Καλλιόπη είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα μέχρι τελικής πτώσεως και να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο των 50.000 ευρώ, αλλά και τον τίτλο του νικητή.

Το βράδυ της Τετάρτης 8/6 παρακολουθήσαμε μια ομαδική δοκιμασία με αρχηγούς τους δύο φιναλίστ, στοχεύοντας στο να βρεθούν μια ανάσα πριν την νίκη.

Στα παρασκήνια της εκπομπής βρέθηκε και η κάμερα του «Breakfast@Star», συνάντησε τους δύο φιναλίστ, οι οποίοι έδωσαν τις τελευταίες τους δηλώσεις πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

«Η Καλλιόπη είναι δύσκολος αντίπαλος γιατί καταρχάς στην αντιγραφή είναι πάρα πολύ καλή. Έχει διώξει το μισό MasterChef, οπότε έχω και εγώ τα ζόρια μου. Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ» δήλωσε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

«Η αλήθεια είναι πως όταν έβλεπα πέρσι το MasterChef από τον καναπέ δεν πίστευα ότι θα είμαι φέτος στη θέση τους! Δεν έχει καμιά σχέση η Καλλιόπη της οντισιόν με την τωρινή Καλλιόπη», σχολίασε με την σειρά της η Καλλιόπη Μπεζάντε.