Master Chef: Δεν περιμένουν με τίποτα - Λίγο πριν τον τελικό ανακοίνωσαν τον 7ο κύκλο

Εσύ θα δηλώσεις συμμετοχή;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Master Chef: Δεν περιμένουν με τίποτα - Λίγο πριν τον τελικό ανακοίνωσαν τον 7ο κύκλο

Δεν κράτησαν ούτε τα προσχήματα, καθώς λίγες ώρες πριν αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής που θα πάρει τον τίτλο και το τεράστιο χρηματικό έπαθλο στο MasterChef είδαμε στον αέρα to trailer για να δηλώσουν συμμετοχή για τον 7ο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής!

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος μπορεί να είναι οι δυο φιναλίστ του φετινού κύκλου που θα διεκδικήσουν το έπαθλο το επόμενου Έλληνα MasterChef και τις 50.000 ευρώ, όμως όπως όλα δείχνουν έχει αρχίσει ήδη η αναζήτηση των επόμενων!

Το trailer του έβδομου κύκλου του MasterChef

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, sτον αέρα βγήκε στο Star η ανακοίνωση για τον έβδομο κύκλο του παιχνιδιού χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Το κανάλι καλεί τους επίδοξους μάγειρες να δηλώσουν συμμετοχή στον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής.

Απογοητευμένοι οι χρήστες του Twitter με την προτελευταία δοκιμασία

Πως και πως περιμένουν οι τηλεθεατές του STAR τον μεγάλο τελικό του MasterChef 6 όπου θα διεξαχθεί το βράδυ της Τετάρτης (15/6). Από την άλλη, όπως παρακολουθήσαμε το χθεσινοβραδινό (14/6) επεισόδιο οι εξελίξεις ήταν αρκετές μιας και η προτελευταία δοκιμασία του φετινού ριάλιτι έφτασε στο τέλος της, με τους χρήστες του Twitter να δείχνουν εμφανώς την απογοήτευση τους με όσα παρακολούθησαν.

Συγκεκριμένα, η συγκίνηση ήταν μεγάλη για τους δυο διαγωνιζόμενους μιας και λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη δοκιμασία, στο πλατό εισέβαλαν φίλοι και συγγενείς προκειμένου να εμψυχώσουν τους διαγωνιζόμενους και να τους δώσουν ένα παραπάνω λόγο να βάλουν τα δυνατά τους.

Βέβαια, οι χρήστες του Twitter έδωσαν για ακόμη μια φορά το παρών τους καθώς τα σχόλια πήραν "φωτιά" και όχι άδικα. Συγκεκριμένα, οι χρήστες ζήτησαν να είναι του χρόνου μικρότερος σε διάρκεια και να μην δείχνει σαν επανάληψη των προηγουμένων.