Masterchef 6: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα...» - Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου μία ανάσα πριν το τελικό

Τα τελευταία λόγια του πριν την ανάδειξη του νικητή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Masterchef 6: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα...» - Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου μία ανάσα πριν το τελικό

Ο τελικός του Masterchef 6 είναι πιο κοντά από ποτέ αφού το βράδυ της Τετάρτης 15/6 έφτασε οι δύο εναπομείναντες επίδοξοι σεφ, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζάντε θα μαγειρέψουν για τελευταία φορά με σκοπό να σηκώσουν το τρόπαιο και να πάρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό (Δείτε εδώ ποιος θα είναι).

Λίγες ώρες πριν τον τελικό του MasterChef 6 ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@star για την δοκιμασία στον Α΄ τελικό και τα συναισθήματά του πριν την ανάδειξη του νικητή.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Κουμουνδούρου πριν τον τελικό του MasterChef 6

«Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα, από τη μία πάω στους δικούς μου ανθρώπους από την άλλη δε θα μαγειρέψω ξανά στο MasterChef. Το σημερινό μου μενού το εμπνεύστηκα από τα μαγειρικά μου βιώματα. Τα πήγα περίφημα με το γλυκό. Ήταν από τα γλυκά που ήξερα.

Παλιά έβλεπα το MasterChef απέξω και τώρα είμαι εγώ αυτός που πάω στον τελικό. Ελπίζω να κερδίσω, αλλά είμαστε όλοι κερδισμένοι», δήλωσε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο τον φιναλίστ του Masterchef 6

Ο Παναγιώτης είναι σίγουρα μεγάλο φαβορί και έχει καταβάλει πολύ σημαντική προσπάθεια για να βρεθεί στη θέση, που τον βλέπουμε. Η αντίπαλος του είναι αντίστοιχα και εκείνη πολύ άξια και για το λόγο αυτό θα κονταροχτυπηθούν λίγο πριν την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή.

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.