MasterChef 6: «Αν μου ξαναπείτε θα...» - Έξαλλη η Καλλιόπη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας

Η αγωνία βάρεσε κόκκινο!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
MasterChef 6: «Αν μου ξαναπείτε θα...» - Έξαλλη η Καλλιόπη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας

Η αγωνία έχει βαρέσει κόκκινο λίγο πριν αναδειχτεί ο νικητής του μεγάλου επάθλου του MasterChef για φέτος, και κατά τη διάρκεια της τελευταίας δοκιμασίας εκνευρίστηκε η Καλλιόπη καθώς οι οδηγίες που έδιναν οι πρώην συμπαίκτες ήταν ικανές για να την εξοργίσουν την ώρα που προσπαθούσε να συγκεντρωθεί!

Στον εξώστη ήταν πρώην παίκτες των φιναλίστ αλλά και δικοί τους άνθρωποι, οι συγγενείς και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, προκειμένου να τους δώσουν δύναμη και κουράγιο για να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Πυρ και μανία η Καλλιόπη

Η παίκτρια δεν ήθελε να ακούει άλλο για το καπάκι που της έλεγαν την ώρα που μαγείρευε με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη. «Αν μου ξαναπείτε για το καπάκι θα γίνω έξαλλη, ξέρω τι πρέπει να κάνω», είπε με έντονο ύφος η παίκτρια.

Έξαλλη η Καλλιόπη κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας

Να θυμίσουμε πως 24 υποψήφιοι ξεκίνησαν τον μαγειρικό «μαραθώνιο» του MasterChef 2022 αλλά η Καλλιόπη και ο Παναγιώτης ήταν αυτοί που κατόρθωσαν να ανταπεξέλθουν με επιτυχία και απόψε διεκδικούν τον τίτλο του MasterChef 2022 και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Το outsider που βρέθηκε στον τελικό και κατέπληξε κριτές και τηλεθεατές

Και οι δύο παίκτες έχουν βάλει τα δυνατά τους και έχουν «πολεμήσει» με πολύ ταλαντούχος μάγειρες κερδίζοντας επάξια την θέση τους στον τελικό, ενώ κάθε μέρα ξεδίπλωναν ένα μεγαλύτερο κομμάτι του χαρακτήρα τους.

Η Καλλιόπη ήταν το outsider του διαγωνισμού, καθώς τόσο ο χαρακτήρας της όσο και τα μαγειρικά της skills δεν έδειχναν πως θα κάνει μεγάλο δρόμο στο παιχνίδι. Ωστόσο εκείνη τα κατάφερε και σιγά σιγά κέρδιζε όχι μόνο τους αντιπάλους της αλλά και θέση στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι 25 ετών και κατάγεται από τη Νάξο. Έχει σπουδάσει χρηματοοικονομικά ωστόσο η μαγειρική ήταν αυτό που την κέρδισε από την πρώτη στιγμή.

Η Καλλιόπη δήλωσε για δεύτερη φορά συμμετοχή στον διαγωνισμό και φέτος όχι μόνο ο κόσμος αλλά και οι κριτές αναγνώρισαν τη μεγάλη της βελτίωση. Σε σημείο μάλιστα που βήμα-βήμα την οδήγησαν στον τελικό.

Ειδικά φέτος έχει αποδείξει πως είναι επτάψυχη αφού κατάφερε να διώξει πολύ άξιους παίκτες από το πλευρό της κατά τη διάρκεια προβολής του παιχνιδιού. Να θυμίσουμε πως έχουμε ξαναδεί αναμέτρηση άντρα-γυναίκας στον τελικό, όμως μόνο η Μαργαρίτα Νικολαΐδη κατάφερε πέρυσι να εξολοθρεύσει τον αντίπαλό της, Διονύση Σαρακίνη.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Καλλιόπη θα είναι αυτή που θα καταφέρει να εξασφαλίσει τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο της νέας Ελληνίδας MasterChef.