Η πιο συγκινητική στιγμή στο Σασμό - Ο Αστέρης θυσιάζεται για την Αργυρώ χωρίς δεύτερη σκέψη

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 16/6

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Η πιο συγκινητική στιγμή στο Σασμό - Ο Αστέρης θυσιάζεται για την Αργυρώ χωρίς δεύτερη σκέψη

Έτοιμοι για να παρακολουθήσουμε άλλο ένα συγκλονιστικό επεισόδειο στο Σασμό είμαστε και σήμερα Πέμπτη 16/6 οι τηλεθεατές της αγαπημένης σειράς. Το σημερινό επεισόδιο προμηνύεται πιο συγκινητικό απ' ότι έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής, αφού θα δούμε τον Αστέρη να κάνει μια μεγάλη αυτοθυσία προκειμένου να σώσει τη ζωή της Αργυρώς.

Άλλωστε στο χθεσινό επεισόδιο 15/6 τον είδαμε να καταρρέει όταν πληροφορήθηκε για το πρόβλημα υγείας της και μάλιστα αυτός που που τον ενημέρωσε ήταν ο Σταύρος. Έτσι ο Αστέρης στο σημερινό επεισόδιο χωρίς πολύ σκέψη θα χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις τόσο στο κοινό, όσο και στην ίδια την Αργυρώ.

Τι θα δούμε στο αποψινό συγκινητικό επεισόδιο του Σασμού 16/6

Μόλις γίνει γνωστό στην Μαρίνα και στον Άγγελο, ότι δεν είναι συμβατοί δότες, η αγωνία κορυφώνεται. Όλοι και φυσικά η ίδια η Αργυρώ ως πάσχουσα, με τρόμο σκέφτονται τι θα συμβεί. Η κατεπείγουσα μεταμόσχευση νεφρού που πρέπει να κάνει δεν αφήνει άλλα περιθώρια. Μυστικά ο Αστέρης θα κάνει εξετάσεις (αφού σήμερα μαθαίνει από τον Σταύρο τι συμβαίνει) και ως εκ θαύματος θα είναι συμβατός. Το εκμηστηρεύεται στην Μαρίνα την οποία και ορκίζει να μην το αποκαλύψει ποτέ στην κόρη της. Δεν έχει βρεθεί σε μεγαλύτερο δίλημμα και δεν έχει νιώσει μεγαλύτερη ευγνωμοσύνη η Μαρίνα. Και μάλιστα από τον άνθρωπο που ήταν η αιτία να χάσει τον γιο της.

Το θέμα δεν παίρνει αναβολή. Ο Αστέρης θα πρέπει να κάνει την εγχείρηση στην Αθήνα, μυστικά. Αναγκάζεται να το εξομολογηθεί στον Μαθιό γιατί θα πρέπει να έχει έναν άνθρωπο στο πλευρό του. Η Βασιλική υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει και η Καλλιόπη ζει ακόμη στην άγνοια. Όταν έρθει όμως η γνώση, θα έρθει και η μεγάλη έκρηξη.

Όλα πηγαίνουν κατ'ευχήν. Η Αργυρώ δε γνωρίζει όμως, τον μεγάλο της ευεργέτη. Αυτό θα το μάθει, από την μητέρα της. Η Μαρίνα δεν μπορεί να το κρατήσει για πολύ καιρό κρυφό. Νιώθει τύψεις, αλλά και φόβο μήπως το ζευγάρι είναι ξανά μαζί μετά από αυτό. Το πεπρωμένο όμως, φυγείν αδύνατον όπως λέει και η λαϊκή ρήση. Η Αργυρώ φυσικά και λυγίζει όταν το μαθαίνει. Συγκινείται με την αυτοθυσία του. Αλλά δεν παίρνει εύκολα την απόφαση για να είναι ξανά μαζί. Γιατί;

Γιατί υπάρχουν δύο μεγάλα εμπόδια. Η Καλλιόπη και ο Σταύρος. Η μάνα του Αστέρη και ο σύζυγος της Αργυρώς. Περισσότερο όμως φοβόμαστε την αντίδραση της καπετάνισσας. Δεν θα αφήσει να γίνει αυτή η επανασύνδεση. Ίσως όμως αναγκαστεί εκ των συνθηκών. Όσο για τον Σταύρο; Θα τον βρουν μεγάλες ατυχίες.

Σήμερα ωστόσο έχουμε άλλου είδους δραματικές εξελίξεις. Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στην Στέλλα ότι είναι γιος του Καραπάνου και η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του ισοβίτη, μόλις ξεκίνησε. Ο Μαθιός τον ειδοποιεί πως η αστυνομία ανακάλυψε το κρησφύγετό του. Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης δεν θα τον αφήσει όμως να ξεφύγει. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

''Καυτό'' spoiler από τον Μπίρκο για το σενάριο της σειράς - «Είχα δακρύσει με αναφιλητά...»

Ο ''Σασμός'' αποτελεί πολύ αγαπημένη σειρά του κοινού με την τηλεθέαση να πιάνει πολύ υψηλά νούμερα κάθε βράδυ. Ανάμεσα στους ηθοποιούς, που βλέπουμε στο σίριαλ ξεχωρίζει και ο Θάνος Μπίρκος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στο The 2night show.

Ο ηθοποιός κάνοντας το ρόλο του φυλακισμένου ενώ αρχικά μίλησε για το πώς αισθάνθηκε στην ιδέα του σκληρού ρόλου στη συνέχεια τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με αυτόν. Όσο για τις μελλοντικές εξελίξεις δε μπόρεσε να πει πολλά, ωστόσο τόνισε πως θα είναι δραματικές οι εξελίξεις, αφού εκτός από αυτά που θα συμβούν στον Γεράσιμο, το σενάριο του προκάλεσε πολύ κλάμα.

«Εγώ ακόμα γυρίζω την πρώτη σεζόν. Για τη συνέχεια δεν το γνωρίζω ακόμα. Ξέρω σίγουρα ότι είναι τόσο ραγδαίες οι εξελίξεις. Αυτό που γύριζα σήμερα, παρέλαβα το σενάριο στις 23:00 το βράδυ και έκλαιγα σαν μικρό παιδί για μία ώρα. Είχα δακρύσει και δεν μπορούσα, με αναφιλητά, για όλες τις ιστορίες και όχι μόνο για τη δικιά μου».