The masked singer 18/6 highlights: Η έκπληξη της Κατερίνας Στικούδη και η μάσκα που αποκαλύφθηκε

'Οσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The masked singer 18/6 highlights: Η έκπληξη της Κατερίνας Στικούδη και η μάσκα που αποκαλύφθηκε

Στο χθεσινοβραδινό 18/6 του The masked singer είχε πολλές ανατροπές τόσο για τους κριτές όσο και για τους παίκτες που βλέπουμε να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Μετά την ανταλλαγή δώρων ανάμεσα στους κριτές, είδαμε την έκπληξη που έκανε η Στικούδη με την εμφάνιση της αλλά και μια ακόμη μάσκα, το Cyber girl, που αποκαλύφθηκε.

Ta highlights του Τhe Masked singer για το Σάββατο 18/6

Η Στικούδη "εισέβαλλε" σε ρόλο guest detective

Μια μεγάλη έκπληξη, όπως σε κάθε επεισόδιο του The Masked Singer, περίμενε σήμερα τους τέσσερις detectives του μιας και στην έναρξη του show, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε πως μια νέα μάσκα, ο ¨Αχυρούλης¨ θα κάνει την είσοδό του στο παιχνίδι.

Ο Αχυρούλης ανέβηκε στη σκηνή και αφού έδωσε μερικά στοιχεία για τον εαυτό του, τραγούδησε με τους τέσσερις detectives, Νίκο Μουτσινά, Αθηνά Οικονομάκου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Θοδωρή Μαραντίνη να κάνουν τις προβλέψεις τους για το ποιος βρίσκεται κάτω από τη μάσκα.

Ο “Αχυρούλης” τελικά άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να βγάλει τη μάσκα του αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Κάτω από τη μάσκα τελικά βρισκόταν η Κατερίνα Στικούδη η οποία όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς στο αποψινό επεισόδιο θα έχει τον ρόλο του guest detective και τότε οι κριτές ξετρελάθηκαν!

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη

Στο επεισόδιο του Σαββάτου 19/6 στο Τhe masked singer είδαμε τους κριτές να προσπαθούν να μαντέψουν ποιος κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Αχυρούλη και τον Μαραντίνη να εικάζει με βεβαιότητα πως είναι η μαθήτρια του, η Αποστολία Ζώη.

Η αποκάλυψη της μάσκας cyber girl

Άλλη μια αποκάλυψη έμελλε να γίνει στο The masked singer, ένα πολύ φαντασμαγορικό show το Σάββατο 18/6 και έτσι μετά από πολλά επεισόδια αποκαλύφθηκε πως πίσω από το cyber girl βρισκόταν η Μαρία Κορινθίου.