Star: Η τελική απόφαση για Παπίλα - Καρτελιά

Ποια είναι η εξέλιξη για το τηλεοπτικό δίδυμο

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Star: Η τελική απόφαση για Παπίλα - Καρτελιά

Μετά από πολλές εβδομάδες διαβουλεύσεων και συζητήσεων, αλλά και δημοσιευμάτων σχετικά με το τηλεοπτικό δίδυμο του Breakfast@Star , βγήκε τελικά ''λευκός καπνός'' και η απόφαση λέει ότι η συνεργασία αυτή διακόπτεται. Παρά τις κατά καιρούς αναλαμπές στα τηλεοπτικά νούμερα, το ζευγάρι Παπίλα -Καρτελιάς δεν έπεισε τα στελέχη του καναλιού και έτσι παρά τις διάφορες αλχημείες που εξέταζε η παραγωγή, σίγουρα οι δυό τους -πιθανά και η εκπομπή- δε θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ακόμα και την ημέρα που φιλοξενούσαν στο πλατό τον νικητή του Masterchef Παναγιώτη Κουμουνδούρο, η τηλεθέαση παρέμεινε σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα, δεδομένου και του ενδιαφέροντος του κοινού προς τον διαγωνισμό. Πολλές συζητήσεις έγιναν στο εσωτερικό του καναλιού μεταξύ των στελεχών και κάποιοι αμφιταλαντεύτηκαν πολύ για το μέλλον της εκπομπής προτείνοντας ακόμα και μόνο την παραμονή
της Ελένης Παπίλας.

H οριστική απόφαση του STAR για τους Παπίλα - Καρτελιά

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα λοιπόν δεν θα παίρνουν του χρόνου το ''πρωινό'' τους στο STAR,
καθώς το κανάλι αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το +1 στο συμβόλαιό τους.
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες η πορεία της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης απασχόλησε και την
Ζηνα Κουτσελίνη στις συζητήσεις για την ανανέωση του δικού της συμβολαίου καθώς ναι μεν φέτος
στάθηκε τυχερή με την επικαιρότητα και απογειώθηκε αλλά δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς τι θα συμβεί του χρόνου
και αν θα σταθεί το ίδιο τυχερή. Η απόφαση του σταθμού φαίνεται πως έχει ήδη ανακοινωθεί στους ενδιαφερόμενους και αναζητείται η επόμενη μέρα στο κανάλι.

«Και από τις δύο πλευρές υπάρχει ένα...» - Η Ελίνα Παπίλα "σπάει" τη σιωπή της για τη σχέση της με τον συμπαρουσιαστή της

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα είχε κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και θέλησε να απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να έχει τσακωθεί με τον συμπαρουσιαστή και φίλο της, Γιώργο Καρτελιά.

«Δε ξέρω αν πήραμε το πράσινο φως για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Η σεζόν ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν η πρώτη μας φορά, δεν το είχαμε ξανακάνει, το ζήσαμε και θα δούμε τώρα τι θα γίνει. Το κανάλι ξέρει καλύτερα. Ότι έχει σκεφτεί, ότι έχει αποφασίσει αλλά δε γνωρίζω τίποτα ακόμα.

Εγώ το ζω, το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δε ξέρω για πόσο ακόμα θα το ζω. Δε γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι, δε ξέρω αν έχουν γίνει δοκιμαστικά. Φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα μας ζητηθεί να γίνει μια συνάντηση και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι άψογη. Θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Γιώργο και ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό της εκπομπής.

Δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και από τις δυο πλευρές για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε. Εδώ δε ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια; Δε νομίζω ότι είμαι και η πλέον κατάλληλη με έναν χρόνο εμπειρίας για να ξέρω ποιος κάνει και ποιος όχι. Εγώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τους εμπιστεύομαι απόλυτα» είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.