Άγριες Μέλισσες: «Τελευταία γυρίσματα...» - H Θεοφανία Παπαθωμά αποχαιρετά την Βιολέτα

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: «Τελευταία γυρίσματα...» - H Θεοφανία Παπαθωμά αποχαιρετά την Βιολέτα

Είναι πλέον γνωστό ότι οσονούπω οι «Άγριες Μέλισσες» θα ρίξουν αυλαία και τα γυρίσματα σιγά σιγά φτάνουν προς το τέλος τους. Ενώ οι ήρως βρίσκουν το μονοπάτι τους, άλλοι χωρίζουν, άλλοι πεθαίνουν και άλλοι μένουν μαζί χτίζοντας το αύριο (δείτε το τέλος της Δρόσως και του Κωνσταντή).

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχαιρετά την βιολέτα και τις Άγριες Μέλισσες

Η Θεοφανία Παπαθωμά ή αλλιώς η τηλεοπτική Βιολέτα αποχαιρετά και εκείνη τον ρόλο που την συντρόφευσε για τόσα χρόνια και που την εξέλιξε σαν ηθοποιό και σαν άνθρωπο.

Μάλιστα η ηθοποιός αποχαιρέτησε το καφενείο της ηρωίδας της μέσω ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τελευταία γυρίσματα στο αγαπημένο μου καφενείο. Πόσα γέλια, πόσες χαρές, πόσες αγάπες, πόσα κλάματα, πόσες στιγμές, σε αυτό το υπέροχο καφενείο σε αυτή την υπέροχη σειρά κλαίω!» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά.

Θεοφανία Παπαθωμά

Η αποκάλυψη της Θεοφανίας Παπαθωμά για το τελευταίο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Ο χρόνος έχει αρχίσει ήδη να μετρά αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε των Άγριων Μελισσών, και ήδη γνωρίζουμε κάποιους από τους χαρακτήρες των οποίων το τέλος είναι δεδομένο. Ωστόσο οι αποκαλύψεις από τους ηθοποιούς δεν φαίνεται να σταματάνε ποτέ!

Η φωτογραφία του τελευταίου γυρίσματος στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς που ανάρτησε εμφανώς συγκινημένη μαζί με όλες τις γυναίκες του χωριού στο καφενείο της η Βιολέτα ή αλλιώς Θεοφανία Παπαθωμά, κρύβει ένα μικρό αλλά ταυτόχρονα σημαντικό spoiler!

Η Θεοφανία Παπαθωμά ανάρτησε την φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά: «Σπίτι Προύσαλη επτά χρόνια μετά. Το τελευταίο γύρισμα στο χώρο αυτόν. Λουλούδια seventies». Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν, καταλαβαίνουμε πως ο χρόνος μεταφέρεται 7 χρόνια μετά με την πτώση της δικτατορίας και το χωριό γιορτάζει!

Επομένως το μόνο που μένει είναι να δούμε τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο και πως έχουν εξελιχθεί οι ζωές των ηρώων ελπίζοντας το καλύτερο...