Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: Έφτασε η κρίσιμη ώρα να λογαριαστεί ο Μαθιός με τον Μανόλη

Τι θα δούμε την επόμενη βδομάδα

Σασμός: Έφτασε η κρίσιμη ώρα να λογαριαστεί ο Μαθιός με τον Μανόλη
TV24 24.06.2022 22:32
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Προς το τέλος του οδεύει ο πρώτος κύκλος του Σασμού και οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την κατάληξη των πρωταγωνιστών. Μπορεί να έχουμε δυο θανάτους μέχρι τότε, ωστόσο, ορισμένοι θα βρουν επιτέλους την ευτυχία τους (δείτε εδώ τι πρόκειται να συμβεί).

Οι εξελίξεις της επόμενης εβδομάδας

Σασμός – Δευτέρα 27 Ιουνίου

Έφτασε η κρίσιμη ώρα, να λογαριαστεί ο Μαθιός με τον Μανόλη μια και καλή. Ενώ η Βασιλική προετοιμάζεται για το γάμο της, η αλήθεια που στοιχειώνει την καινούρια της ζωή βρίσκεται μια ανάσα απ’ το να αποκαλυφθεί… Οι μέρες κυλούν βασανιστικά για όλους καθώς η Αργυρώ περιμένει μια αχτίδα ελπίδας στην υπόθεση της υγείας της.

Ο Αστέρης που κρατά τον λόγο του στη Μαρίνα μένει μακριά της, αλλά η σκέψη του είναι σ’ αυτήν. Όπως κι η ανάγκη του να είναι αυτός που θα τη βοηθήσει… Ο Γεράσιμος στο μεταξύ προσπαθεί με την υποστήριξη του Αντώνη να αποδεχτεί τα νέα δεδομένα της ζωής του, ενώ η απάντηση της Στέλλας στο τελεσίγραφό του αργεί να ‘ρθει…

Σασμός – Τρίτη 28 Ιουνίου

Ο Μαθιός περιμένει με αγωνία την απόφαση του Μανόλη. Θα τον καταδώσει ή όχι; Στο μεταξύ η Μαρίνα αιφνιδιάζεται σ’ αυτό που της προτείνει ο γιατρός προσπαθώντας συγχρόνως να μη μάθει τίποτα η Αργυρώ. Η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται σε πολεμικό κλίμα.

Ο Γεράσιμος ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Μαθιού σ’ αυτό που θα ακούσει;

Σασμός – Τετάρτη 29 Ιουνίου

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα…

Σασμός

Αποκλειστικό: Θλίψη στο φινάλε του Σασμού

Ο Μαθιός, που έχει προκαλέσει τον Μανόλη να κάνει ό,τι νομίζει και ό,τι λέει η καρδιά του και η συνείδησή του, περιμένει με αγωνία την απόφαση του. Θα τον καταδώσει ή όχι;

Την ίδια ώρα η Μαρίνα δέχεται ένα τηλέφωνο από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, πρέπει να έρθετε άμεσα στο νοσοκομείο. Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ», της λέει και η Μαρίνα δακρύζει από τη χαρά της. Ωστόσο υπάρχει ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί: «Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση. Ο δότης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει γνωστή η ταυτότητά του», την ενημερώνει μεταξύ άλλων. Πώς θα αντιδράσει σ’ αυτό που έχει να της προτείνει ο γιατρός;

Στο μεταξύ η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται, ενώ ο Γεράσιμος αισθάνεται ότι δεν μπορεί πια να μείνει σ’ αυτόν τόπο και ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Το μόνο που υπάρχει και που μπορεί να τον κρατήσει εκεί είναι η Στέλλα. Όμως ο Γεράσιμος για μια ακόμα φορά θα προτιμήσει τη μοναξιά του. Θα ζήσει όπως ήξερε τόσα χρόνια να ζει. Πάντα με μια... έλλειψη!

Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «Πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο. Η μάνα εννοείται ότι δεν πρέπει να μάθει τίποτα. Θα της πούμε ότι πρέπει να λείψουμε λίγες μέρες και ότι πάμε στην Ιταλία για να δούμε κάποια μηχανήματα». Ο Μαθιός, αν και έχει ενδοιασμούς γι’ αυτό που θα κάνει ο Αστέρης, δέχεται: «Εντάξει, μη σε νοιάζει, άστο πάνω μου», τον καθησυχάζει.

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ, ενώ στο πλευρό της πάντα ο Σταύρος τής δίνει κουράγιο: «Όλα καλά θα πάνε, Αργυρώ μου. Μη φοβάσαι τίποτα», της λέει.

Στο μεταξύ ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι Σταματάκηδες φεύγουν και η Στέλλα με τη Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τελείωσαν τα σασμικά επεισόδια» - Η αινιγματική ανάρτηση της Δανάης Παππά λίγο πριν το τέλος του Σασμού

Σασμός: Χαμός στο Instagram! Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από το γάμο Λαμπροπούλου - Λάλου

Share