Σοκ στις Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος τη βίασε και την άφησε έγκυο! Η Μυρσίνη αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια...

Τα χτυπήματα της μοίρας είναι απανωτά!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σοκ στις Άγριες Μέλισσες: Ο Σέργιος τη βίασε και την άφησε έγκυο! Η Μυρσίνη αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια...

Πλησιάζουμε στο τέλος της τρίτης και τελευταίας σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, και οι αποκαλύψεις μας ανατρέπουν όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα σχεδόν για όλους! Απρόσμενες συμμαχίες, φιλίες που ξεκίνησαν ως έχθρα αλλά και σκοτεινά μυστικά που αν αποκαλυφθούν, κινδυνεύουν πολλές ζωές (δείτε εδώ το τραγικό τέλος του Μελέτη και της Πηνελόπης)...

Το Διαφάνι μπορεί να γιορτάζει το γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως, όμως η είδηση της απόδρασης του Ακύλα, του οποίου το τέλος πλησιάζει, αναστατώνει τους πάντες και περισσότερο όσους έχουν λόγο να φοβούνται πως ίσως είναι στόχος του. Την ίδια ώρα η Μυρσίνη έρχεται αντιμέτωπη με μία πολύ σκληρή αλήθεια η οποία πρόκειται να την κάνει να αλλάξει όσα ήξερε μέχρι τώρα στη ζωή της...

Μην χάσετε απόψε στις Άγριες Μέλισσες!

Επεισόδιο 138: Το γλέντι για τον γάμο του Κωνσταντή και της Δρόσως γίνεται σε κλίμα χαράς κι ευτυχίας. Ο Ζάχος με τον Πέτρο προσπαθούν να εμποδίσουν την απόδραση του Ακύλα, ενώ η εκατέρωθεν επίθεση καταλήγει σε μακελειό. Όλοι είναι ανάστατοι με την απόδραση, ενώ η οικογένεια του Ακύλα προσπαθεί να βρει που έχει κρύψει τα λεφτά του.

Ο Δούκας, με τη συμβολή του Ζάχου και του Πέτρου, πείθει το Διαφάνι να δεχτεί τη βοήθειά του για να προστατευτούν όλοι από ενδεχόμενη επίθεση του Ακύλα. Η Μυρσίνη θα ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν του γιου της, Σέργιου, που θα τη σοκάρει.

Το τραγικό τέλος της Μυρσίνης

Το τέλος εποχής για τη Μυρσίνη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες πλησιάζει και η άλλοτε σιδηρά κυρία του Διαφανίου θα βρει τραγικό θάνατο ύστερα από τρία εγκεφαλικά και πεθαίνει ολομόναχη και ξεχασμένη! Όπως ακριβώς φοβόταν μια ζωή μην πεθάνει!

Το Tv-24.gr σας αποκαλύπτει εδώ το τραγικό φινάλε της Μυρσίνης!