Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Σασμός: Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Κρίσιμες ώρες για Αργυρώ και Αστέρη στο χειρουργείο

Οι σημερινές 29/6 εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Σασμός: Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Κρίσιμες ώρες για Αργυρώ και Αστέρη στο χειρουργείο
TV24 29.06.2022 08:12
Από Ελένη Ζουγανέλη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, λίγο πριν το μεγάλο μεγάλη που θα είναι συγκλονιστικό. Απόψε 29/6 ο Αστέρης θα βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του με σκοπό να σώσει την μεγάλη του αγάπη, την Αργυρώ. Λίγο πριν δούμε το τέλος τους, θα συγκινηθούμε...

Οι 29/6 εξελίξεις του Σασμού

Επεισόδιο 168

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ. Ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει.

Την ίδια στιγμή, Στέλλα και Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει, με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Η ημέρα της επέμβασης φτάνει. Δύο χωριστές ομάδες ανθρώπων, ενωμένες σε έναν κοινό σκοπό, αναχωρούν για την Αθήνα. Η αγωνία κορυφώνεται, καθώς τα φώτα των χειρουργείων ανάβουν, και οι ζωές της Αργυρώς και του Αστέρη ετοιμάζονται να αλλάξουν για πάντα...

Θλίψη στο φινάλε του Σασμού

Ο Μαθιός, που έχει προκαλέσει τον Μανόλη να κάνει ό,τι νομίζει και ό,τι λέει η καρδιά του και η συνείδησή του, περιμένει με αγωνία την απόφαση του. Θα τον καταδώσει ή όχι;

Την ίδια ώρα η Μαρίνα δέχεται ένα τηλέφωνο από τον γιατρό και μαθαίνει τα ευχάριστα νέα: «Κυρία Βρουλάκη, πρέπει να έρθετε άμεσα στο νοσοκομείο. Βρέθηκε μόσχευμα για την Αργυρώ», της λέει και η Μαρίνα δακρύζει από τη χαρά της. Ωστόσο υπάρχει ένας όρος που η Μαρίνα πρέπει να δεχτεί: «Υπάρχει όμως μια προϋπόθεση. Ο δότης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να γίνει γνωστή η ταυτότητά του», την ενημερώνει μεταξύ άλλων. Πώς θα αντιδράσει σ’ αυτό που έχει να της προτείνει ο γιατρός;

Στο μεταξύ η αγοραπωλησία του κτήματος του Αστέρη από τον Άγγελο ολοκληρώνεται, ενώ ο Γεράσιμος αισθάνεται ότι δεν μπορεί πια να μείνει σ’ αυτόν τόπο και ετοιμάζεται να φύγει οριστικά από την Κρήτη. Το μόνο που υπάρχει και που μπορεί να τον κρατήσει εκεί είναι η Στέλλα. Όμως ο Γεράσιμος για μια ακόμα φορά θα προτιμήσει τη μοναξιά του. Θα ζήσει όπως ήξερε τόσα χρόνια να ζει. Πάντα με μια... έλλειψη!

Ενώ η Αργυρώ γιορτάζει χαρούμενη με τον Σταύρο τα καλά νέα, ο Αστέρης αποκαλύπτει στον Μαθιό τα σχέδιά του: «Πρέπει να πάω στην Αθήνα για το χειρουργείο. Η μάνα εννοείται ότι δεν πρέπει να μάθει τίποτα. Θα της πούμε ότι πρέπει να λείψουμε λίγες μέρες και ότι πάμε στην Ιταλία για να δούμε κάποια μηχανήματα». Ο Μαθιός, αν και έχει ενδοιασμούς γι’ αυτό που θα κάνει ο Αστέρης, δέχεται: «Εντάξει, μη σε νοιάζει, άστο πάνω μου», τον καθησυχάζει.

Η μέρα του χειρουργείου πλησιάζει, γεμίζοντας με φόβο την Αργυρώ, ενώ στο πλευρό της πάντα ο Σταύρος τής δίνει κουράγιο: «Όλα καλά θα πάνε, Αργυρώ μου. Μη φοβάσαι τίποτα», της λέει.

Στο μεταξύ ο Μανόλης εξακολουθεί να βασανίζεται από εφιάλτες για τον Μαθιό και η Κλαίρη προσπαθεί να τον βοηθήσει. Οι Σταματάκηδες φεύγουν και η Στέλλα με τη Βασιλική προσπαθούν να μάθουν τι συμβαίνει με την ξαφνική αναχώρηση Αστέρη και Μαθιού για Ιταλία.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτό κι αν είναι ανατροπή: Από τις Άγριες Μέλισσες πάει Σασμό

Σασμός: «Σε ευχαριστώ για την αποστολή που μοιραστήκαμε» - Ο Πανταζάρας αποχαιρετά τον τηλεοπτικό του πατέρα

Share