Από το ΣΚΑΙ στο Open και δεύτερος παρουσιαστής - Όλες οι μετακινήσεις αναλυτικά

Οι αλλαγές που θα δούμε από τη νέα σεζόν

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Από το ΣΚΑΙ στο Open και δεύτερος παρουσιαστής - Όλες οι μετακινήσεις αναλυτικά

Η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι στα σκαριά και έτσι καθώς τα συμβόλαια της φετινής λήγουν, σιγά - σιγά βλέπουμε πολλές μετακινήσεις, καθώς όλα τα κανάλια έχουν μπει στη μάχη για να βρουν τους καλύτερους που θα τους αποφέρουν υψηλά νούμερα. Όπως έχει γίνει γνωστό και καιρό, ο Γιάννης Παπαδόπουλος άφησε το Open για τον ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη να ακολουθεί το αντίθετο δρομολόγιο. Όπως θα δούμε όμως και δεύτερος δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ θα ακολουθήσει την ίδια πορεία.

Το σίγουρό είναι ότι το κανάλι του Φαλήρου ποντάρει πολύ στον τομέα της ενημέρωσης, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως νούμερα φέρνει και το ψυχαγωγικό και εμπορικό κομμάτι. Έτσι ο ΣΚΑΙ, όπως μάθαμε έκανε πρόταση σε πασίγνωστη παρουσιάστρια αντίπαλου καναλιού, για της οποίας την υπογραφή πολλά κανάλια ''σφάζονται'', αφού οι φήμες για την αποχώρησή της οργιάζουν. Πίσω όμως στην ενημέρωση, ας δούμε τις μετακινήσεις που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Οι μετακινήσεις παρουσιαστών στον τομέα της Ενημέρωσης

Σύμφωνα με την «Realife», ο Δημήτρης Καμπουράκης είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με το Open προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του την επόμενη σεζόν. Ο δημοσιογράφος με καταγωγή από την Κρήτη θα παραμείνει στην τηλεόραση παρά τις φήμες που τον ήθελαν αποχωρεί λόγω εμπλοκής του στην πολιτική.

Δύο είναι τα πιθανά σενάρια για τον δημοσιογράφο. Ο Δημήτρης Καμπουράκης είτε θα αναλάβει θέση στην πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού στο καθημερινό πρόγραμμα είτε θα πάρει τη θέση της Φαίης Μαυραγάνη στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Η μετακίνηση του Δημήτρη Καμπουράκη στο Open φέρνει νέα καραμπόλα. Δεν αποκλείεται ο έμπειρος δημοσιογράφος να χτίσει τηλεοπτικό δίδυμο με τον Παναγιώτη Στάθη στην πρωινή ζώνη του καναλιού. Ο τελευταίος βρίσκεται μία ανάσα από τις τελικές υπογραφές με το Open. Ο Παναγιώτης Στάθης προοριζόταν για να αναλάβει την πολύ πρωινή ζώνη μαζί με την Ευλαμπία Ρέβη.

Δημήτρης Καμπουράκης: Είχε αποφασίσει να σταματήσει την δημοσιογραφία

Η φημολογούμενη αποχώρησή του από το χώρο οφείλεται στη συνέντευξη που είχε δώσει πριν καιρό στο the 2 Night show. Μάλιστα είχε αποκαλύψει και ποια θα είναι τα επόμενα του σχέδια.

O Δημήτρης Καμπουράκης δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, ωστόσο αυτή την φορά βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό του “The 2night Show”. Ο δημοσιογράφος έκανε έναν απολογισμό της επαγγελματικής του πορείας ενώ εξήγησε γιατί ένας δημοσιογράφος πρέπει να λέει τη γνώμη του αλλά να έχει και πολιτική άποψη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης παραδέχθηκε στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 το χρονικό διάστημα που έχει θέσει στον εαυτό του για να βρίσκεται σε αυτό το χώρο. Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποια θα είναι τα επόμενα τηλεοπτικά του σχέδια αφού αποχωρήσει από τον χώρο. Ο δημοσιογράφος είχε κάνει και μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την σύζυγο του.

“Αυτή την περίοδο δεν γράφω κάποιο βιβλίο. Τα βιβλία δεν τα γράφεις εσύ, αλλά έρχονται και σε βρίσκουν” σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Καμπουράκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1. Προσθέτοντας, όμως, απρόσμενα τη διάθεση να σταματήσει να ασχολείται με τη δημοσιογραφία μέσα στα επόμενα τέσσερα με πέντε χρόνια.

“Αρχίζω να το βλέπω λίγο αλλιώς το πράγμα, ρε παιδί μου. Δηλαδή λέω να κάνω ακόμα τέσσερα, πέντε χρόνια δημοσιογραφία και μετά να την κάνω σιγά σιγά για την Κρήτη. Στο χωριό μου για να μείνω μόνιμα” πρόδωσε, με ειλικρίνεια, ο Δημήτρης Καμπουράκης ενώ εκμυστηρεύτηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως είναι αποφασισμένος.

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη του δημοσιογράφου: