Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία - Η δίψα του για αίμα δεν σταματά όμως εκεί...

Μην χάσετε τη συγκλονιστική συνέχεια απόψε 30/6!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας απαγάγει την Αιμιλία - Η δίψα του για αίμα δεν σταματά όμως εκεί...

Πλησιάζει το μεγάλο φινάλε της τρίτης σεζόν των Άγριων Μελισσών, και δυστυχώς μαζί με τα ευχάριστα, του ήρωες του Διαφανίου τους ακολουθεί σχεδόν πάντα κάτι δυσάρεστο. Ακόμη δεν πρόλαβαν να χαρούν το γάμο της Δρόσως και του Κωνσταντή αλλά και την ανακοίνωση πως περιμένουν παιδί, και η είδηση πως ο Ακύλας (δείτε εδώ το τέλος του) δραπέτευσε προκάλεσε τρόμο και σκόρπισε την αβεβαιότητα στο χωριό.

Ποιος θα μπει πρώτος στο στόχαστρο του; Όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή ωστόσο το λάθος γίνεται από εκεί που δεν το περιμένεις και ξαφνικά η Αιμιλία πέφτει θύμα απαγωγής από τον αδίστακτο Μεγαρείτη...

Μην χάσετε το καθηλωτικό επεισόδιο της Πέμπτης 30/6

ΕΠ. 140 - Η είδηση της απαγωγής της Αιμιλίας απ’ τους άντρες του Ακύλα, πέφτει σαν κεραυνός και σύντομα αποκαλύπτονται στην οικογένεια Μεγαρίτη οι προθέσεις του Ακύλα. Η Αντιγόνη καταθέτει στον εισαγγελέα για την ψευδομαρτυρία της στη δίκη του Δούκα, ανοίγοντας ξανά την υπόθεση. Η Αγορίτσα επιβεβαιώνει όσα έμαθαν η Μυρσίνη και ο Δούκας για το παρελθόν του Σέργιου.

Ο Δούκας βρίσκεται ξανά ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ η Ζωή κρυφά απ’ όλους παίρνει το ρίσκο ν’ ακολουθήσει τις εντολές του Ακύλα, για να σώσει την Αιμιλία απ’ τα χέρια του…

Αυτό κι αν είναι ανατροπή: Επιστρέφει η Θεοδοσία!

Μπορεί φέτος να απολαμβάνουμε τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη στον ρόλο της Αργυρώς στον Σασμό, τον οποίο ενσαρκώνει με άριστο τρόπο, ωστόσο έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό ως «Θεοδοσία» στον πρώτο κύκλο των Άγριων Μελισσών, και ο ρόλος της μπορεί να μην ήταν αγαπητός καθώς μπήκε ανάμεσα σε Λάμπρο και Ελένη αλλά κατά βάθος το κοινό την λάτρεψε.

Ο ρόλος της στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 τελείωσε με δραματικό τρόπο καθώς δολοφονήθηκε κατά λάθος από τους άνδρες που είχε προσλάβει η Μυρσίνη για να σκοτώσουν την Ελένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr