Γη της Ελιάς: Μια ανάσα από το φινάλε κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Φίλιππου - Βασιλικής

Είναι πολύ ταιριαστοί!

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Μια ανάσα από το φινάλε κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Φίλιππου - Βασιλικής

Η αγαπημένη σειρά «Γη της Ελιάς» φτάνει ρίχνει σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου αυλαία για τη σεζόν και όλοι ανυπομονούμε για το συγκλονιστικό επεισόδιο. Θα κλείσει με έναν γάμο και πολλά δυσάρεστα. Ένα από αυτά θα είναι η βίαιη σύλληψη της Αθηνάς από τον αστυνόμο Κουράκο μπροστά στους δικούς της αλλά και η απόπειρα βιασμού της Ευτυχίας από τον Ανέστη...Ωστόσο από το ευτυχές γεγονός του επεισοδίου φροντίσαμε να βρούμε φωτογραφίες από τον όμορφο γάμο της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Οι δύο νεαροί ηθοποιοί είναι από τα πιο όμορφα και ταιριαστά τηλεοπτικά ζευγάρια. Κάτι οι ηλικίες, κάτι τα κυβικά κάτι η χημεία που έχουν, κατάφεραν να κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται αν είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή, κάτι που σίγουρα οι φανς της σειράς θα ήθελαν να δουν. Πάντως σε πρόσφατη παρουσία τους στην εκπομπή «Night out» κλήθηκαν να απαντήσουν και σε αυτό το ερώτημα.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο Φίλιππου και Βασιλικής

Ο γάμος της Βασιλικής και του Φίλιππου φέρνει χαρά στη Μάνη καθώς το ζευγάρι ολοκληρώνει τον έρωτά του παρουσία συγγενών και φίλων. Οι πρώτες φωτογραφίες από το Μυστήριο δόθηκαν στη δημοσιότητα και είναι κατά κοινή παραδοχή πολύ όμορφες.

Η Βασιλική πάει νύφη στην εκκλησία με ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα με κλαδιά ελιάς σε άμαξα με τον πατέρα της όπως ήθελε.

Η Ιφιγένεια Τζόλα συνοδευόμενη από τον πατέρα της στο γάμο

Η Ιφιγένεια Τζόλα νύφη

Το ζευγάρι Φίλιππος - Βασιλική στο γάμο του

Τεράστια έκπληξη στη δεύτερη σεζόν - Πασίγνωστη τραγουδίστρια μπαίνει στη Γη της Ελιάς

Μπορεί το φινάλε της σειράς να είναι απόψε, ωστόσο είναι σίγουρο πως θα συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν δεδομένης της επιτυχίας της. Εκεί φάινεται ότι θα δούμε μεγάλες εκπλήξεις και εντυπωσιακές παρουσίες.

Η Γη της Ελιάς μπήκε πολύ δυναμικά στην καθημερινότητα χιλιάδων τηλεθεατών και από την πρώτη στιγμή κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Η νέα δημιουργία του Ανδρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου, ήρθε στο Mega για να σπάσει ρεκόρ και φεύγει με μεγάλη ταχύτητα για τη δεύτερη σεζόν.

Η νέα σεζόν λοιπόν έρχεται με μεγάλες αλλαγές...

Δείτε ποια τραγουδίστρια μπαίνει στη Γη της Ελιάς εδώ!