Σασμός: «Σύντομα θα βρεθεί μια λύση...» - Ο Παπαφράγκος αποκαλύπτει για το μυστικό του Μανόλη πριν το φινάλε της σεζόν

«Βλέπει στον Μανόλη τον γιο που δεν έχει»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σασμός: «Σύντομα θα βρεθεί μια λύση...» - Ο Παπαφράγκος αποκαλύπτει για το μυστικό του Μανόλη πριν το φινάλε της σεζόν

Στο TV24 έδωσε πρόσφατα συνέντευξη ο Αλέξιος Κοτσώρης, τον οποίο την φετινή σεζόν απολαμβάνουμε σχεδόν καθημερινά στην αγαπημένη σειρά του Alpha, στον Σασμό. Ενσαρκώνει το ρόλο του Τζον Παπαφράγκου, της μαθηματικής διάνοιας και καθηγητή του Μανόλη, και μίλησε για τον ήρωα του και για όσα πρόκειται να συμβούν στα επόμενα επεισόδια, ενώ αιματοβαμμένο φαίνεται το φινάλε...

Η συνέντευξη του Αλέξιου Κοτσώρη

Mόλις τελείωσε μια ωραία σεζόν!

«Μια ωραία και γεμάτη σεζόν. Ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις μας στο Αγγέλων Βήμα, με την παράσταση “Βαθιά γαλάζια θάλασσα" που γνώρισε επιτυχία από το κοινό και τους κριτικούς και μάλιστα σκοπεύουμε να την επαναλάβουμε την επερχόμενη σεζόν. Από την άλλη ολοκληρώθηκε και ο “Σασμός" μας για φέτος».

Πριν μπείτε στο καστ, το βλέπατε;

«Οχι συνέχεια, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως είχα καταλάβει από την αρχή πως ήταν μια προσεγμένη δουλειά. Οταν με κάλεσαν να γίνω κομμάτι αυτής της παραγωγής ήταν μεγάλη η χαρά μου γιατί πολλοί από mus πρωταγωνιστές είναι φίλοι μου, άνθρωποι που εκτιμώ. Και εννοείται πως είπα αμέσως το ναι. Δεν το σκέφτηκα και πολύ».

Ο Παπαφράγκος πώς σας φάνηκε; Περίεργος τύπος...

«Περίμενα έναν τέτοιο ρόλο. Περίμενα πως στη ζωή μου θα καταλάβει κάποιος ότι μπορώ να υποδυθώ έναν τόσο περίεργο τύπο. Δεν έχει κανείς την ευκαιρία να υποδύεται τέτοιους τύπους. Χάρηκα τόσο πολύ που έκανα κάτι διαφορετικό, το ανακτώ αυτό στη δουλειά μου. θέλω προκλήσεις».

Δεν είναι ο συμβατικός καθηγητής που θα έβλεπε κανείς σε ένα πανεπιστήμιο.

«“Διάβασε" από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει κάτι που τον βασανίζει. Εχει αρχίσει και μπαίνει σε βάθος στην ψυχοσύνθεση του Μανόλη, του υπέροχου αυτού ηθοποιού Στρατή Χατζησταματιού».

Αυτό που του είπε... ότι θα είναι περήφανος για έναν γιο;

«Το πιστεύει ο Παπαφράγκος. Βλέπει στον Μανόλη τον γιο που δεν έχει. Υπάρχει μια σύνδεση καρδιάς μεταξύ τους».

Ο Παπαφράγκος αποκαλύπτει για το μυστικό του Μανόλη πριν το φινάλε της σεζόν

Μήπως τελικά ο Παπαφράγκος είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα ανοιχτεί ο Μανόλης;

«Δεν είμαστε μακριά από αυτό, αλλά δεν το γνωρίζω. Δηλαδή θα μπορούσε και να συμβεί αυτό. Ξέρετε, πολλές φορές σε έναν ξένο μιλάμε πολύ πιο ανοιχτά απ’ ό,τι σε έναν δικό μας άνθρωπο».

Θα τον πείσει να φύγει στο εξωτερικό;

«Δεν είναι εύκολο αυτό για τον Μανόλη αλλά μάλλον σύντομα θα βρεθεί μια λύση. Βέβαια, όπως είδαμε, ο Παπαφράγκος έχει δεχτεί μια παρεμβολή από τη Θοδώρα».

Πιστεύαμε πως η Κλαίρη θα είναι εκείνη που θα τον επηρεάσει.

«Ο έρωτας είναι πολύ δυνατό πράγμα, αλλάζει ζωές, οπτικές, απόψεις, τα πάντα. Δεν ξέρω κατά πόσο ο Μανόλης θα μπορούσε να αφήσει την Κλαίρη. Το βρίσκω δύσκολο μιλώντας και ως Αλέξιος, θα υπάρξουν συγκρούσεις αλλά θα δούμε τελικά τη σχέση του Παπαφράγκου με τον μαθητή του να εξελίσσεται ωραία».

Τελικά, ως πολύ καλός ήρωας εξελίσσεται ο Παπαφράγκος. Παρόλο που στην αρχή ήταν επιθετικός.

«Μεγάλωσα στον Πύργο Ηλείας, στο Κατάκολο. Ανεξάρτητα με τη θέση που έχει, αυτόν τον επιθετικό χαρακτήρα τον έχω συναντήσει στους ανθρώπους εκεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακοί. Απλά η συμπεριφορά τους είναι πιο κοφτή, είναι πιο τραχείς άνθρωποι».

Ο γάμος Μαθιού και Βασιλικής! Τραγικές στιγμές στην οικογένεια των Σταματάκηδων

Στον Σασμό, η μεγάλη στιγμή φτάνει που ο Μαθιός με τη Βασιλική θα ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων. Το ζευγάρι, με όλα τα έθιμα του τόπου τους, ετοιμάζεται να αλλάξει τα στέφανα στην εκκλησία και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Ο πόθος τόσων χρόνων γίνεται πραγματικότητα, όμως για μια ακόμα φορά η μοίρα τούς επιφυλάσσει ένα άσχημο παιχνίδι.

Η Βασιλική λάμπει από ευτυχία. Στο σπίτι της είναι μαζεμένα όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ο γιος της ο Νικηφόρος που θα γίνει και κουμπάρος... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr