«Άγριες Μέλισσες»: Έτοιμες να ρίξουν αυλαία με τέσσερα συγκλονιστικά επεισόδια

Με αμείωτο ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
«Άγριες Μέλισσες»: Έτοιμες να ρίξουν αυλαία με τέσσερα συγκλονιστικά επεισόδια

Η πολυαγαπημένη σειρά του Ant1, Άγριες Μέλισσες, ρίχνει δυστυχώς οριστική αυλαία αυτή την εβδομάδα, μετά από τρία χρόνια ασύλληπτης επιτυχίας. Η σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες από τους τηλεθεατές, αναμένεται να έχει επεισοδιακό τέλος, που θα αποζημιώσει και τον πιο απαιτητικό και σας παρουσιάζουμε συνοπτικά από σήμερα 3/7 το τι θα δούμε στα τέσσερα επεισόδια αυτής της εβδομάδας.

Τα γυρίσματα, όπως είναι γνωστό ολοκληρώθηκαν στο λατρεμένο χωριό Διαφανί και οι συντελεστές ο ένας πίσω από τον άλλο σπεύδουν να κάνουν αναρτήσεις, εκφράζοντας τα συναισθήματά τους για αυτό το υπέροχο τριετές ταξίδι. Ένα από αυτά ήταν και το μακροσκελές κείμενο του Γιώργου Γεροντιδάκη, του τηλεοπτικού Μελέτη, που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για όλους τους συνεργάτες του και απέδειξε ότι πραγματικά όλο το καστ ήταν μια πολύ δεμένη ομάδα.

Τι θα δούμε στα τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια των Άγριων Μελισσών στις 4-5-6-7 Ιουλίου

Δευτέρα 4 Ιουλίου, στις 22:30- Επεισόδιο 141

Η Ζωή περιμένει οδηγίες για να δώσει τα χρήματα στον Ακύλα, ενώ η Κορίνα με τον Λευτέρη ζητάνε βοήθεια για να τη σώσουν από τα χέρια του. Ο Ντούνιας φοβάται πως η Αιμιλία κινδυνεύει από τον παρανοϊκό γαμπρό της. Ο Παναγιώτης ανακοινώνει στο χωριό την απόφασή του να φύγει. Η Μυρσίνη θέλει να γνωρίσει το εγγόνι της παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας.

Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 22:30- Επεισόδιο 142

Ο Ντούνιας αντιδράει στην παράνοια του Ακύλα κι από σύμμαχος γίνεται εχθρός του. Καταφέρνει να γλυτώσει την Αιμιλία και να πάρει όμηρο τον Ακύλα προκειμένου να γλυτώσουν απ’ τους άντρες του. Ο Ζάχος, ο Πέτρος κι ο Άγγελος τους ακολουθούν μέσα στο δάσος και η νύχτα βάφεται με αίμα. Το επόμενο πρωί, όλοι μετρούν νεκρούς κι αγνοούμενους. Η Πηνελόπη μαζί με την Αντιγόνη πείθουν την Ασπασία να καταθέσει και πλέον η σύλληψη του Δούκα και του Μελέτη είναι θέμα χρόνου. Η Ελένη με τον Δούκα θα έχουνε μια απρόσμενη συνάντηση στα χωράφια του Γιώργη και οι παλιοί λογαριασμοί φαίνεται πως θα κλείσουν για πάντα.

Τετάρτη 6 Ιουλίου, στις 22:30- Επεισόδιο 143

Ο Λάμπρος αναζητά παντού την Ελένη που έχει εξαφανιστεί. Η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα τις αποκαλύπτονται πρέπει πια να επιλέξει τι ήταν ο γιος της, ο Σέργιος, θύμα ή θύτης; Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη, έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη.

Πέμπτη 7 Ιουλίου, στις 21:00- ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΝΑΛΕ

Το Διαφάνι είναι πια έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη. Η τελική αναμέτρηση, όμως, είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός στο τέλος…

Φρικτό φινάλε για τη Μυρσίνη - Το όραμα που βλέπει πριν πεθάνει

Στις Άγριες Μέλισσες, η Μυρσίνη ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Σέργιος είχε ένα εξώγαμο παιδί και θέλει πάση θυσία να γνωρίσει το εγγόνι της, παρά τις αποκαλύψεις της Αγορίτσας. «Σε παρακαλώ Αγορίτσα, μάθε πού βρίσκεται αυτό το παιδί! Είναι η συνέχεια του Σέργιού μου και ό, τι μου έχει απομείνει από εκείνον, σε παρακαλώ», την εκλιπαρεί και η Αγορίτσα αναγκάζεται να της δώσει κάποια στοιχεία.

Η Μυρσίνη έχει μάθει ότι ο γιός της ήταν βιαστής... διαβάστε τη συνέχεια στο tv-24.gr