''11 χρόνια μετά… Καλώς ήρθες ξανά'' - Η Γιουλίκα Σκαφιδά επιστρέφει σε ρόλο που αγαπήθηκε

Ποιας σειράς θα ναι συνέχεια;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''11 χρόνια μετά… Καλώς ήρθες ξανά'' - Η Γιουλίκα Σκαφιδά επιστρέφει σε ρόλο που αγαπήθηκε

Η Γιουλίκα Σκαφιδά επιστρέφει σε ρόλο σειράς που αγαπήθηκε πολύ από το ελληνικό κοινό και το γιορτάζει μέσω instagram. Ο λόγος φυσικά για την σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», της νέας παραγωγής της ΕΡΤ, που θα είναι συνέχει του Νησιού. Σε αυτήν θα πρωταγωνιστήσουν πολλοί αγαπημένοι χαρακτήρες της σειράς, όπως και η Σκαφιδά που επιστρέφει ως Μαρία Πετράκη.

Η ηθοποιός πρόσφατα σόκαρε το πανελλήνιο, όταν αποκάλυψε πως έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και πέρασε αυτόφωρο, όταν πήγε να υπερασπιστεί κοντινό της πρόσωπο, που ήταν χρόνιο θύμα κακοποίησης. Κύμα συμπαράστασης ξέσπασε υπέρ της στάσης της μετά την μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο Instagram, αφού ο ένας πίσω από τον άλλο έσπευσαν να τη συγχαρούν που στάθηκε στα πόδια της.

Η φωτογραφία της που μας μαρτύρησε την επιστροφή στη σειρα «Μια νύχτα του Αυγούστου»

«11 χρόνια μετά… Καλώς ήρθες ξανά Μαρία Πετράκη!» έγραψε ανεβάζοντας μια φωτογραφία που επισκέπτεται τον Γιάννη Στάνκογλου στη φυλακή (υποδύεται τον γαμπρό της, που παντρεύτηκε την αδελφή της αλλά τη σκότωσε γιατί τον απατούσε).

Η Γιουλίκα Σκαφιδά ως Μαρία Πετράκη

Βικτόρια Χίσλοπ: Είναι επίσημο - Με τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» στην ΕΡΤ

Η ΕΡΤ με πολύ ενθουσιασμό ανακοίνωσε πως την επόμενη σεζόν θα έχει στο πρόγραμμα της, τη νέα πολυσυζητημένη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου». Η σειρά, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της βραβευμένης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η οποία απασχόλησε πρόσφατα, σχετικά με το τι θα συμβεί με το Νησί 2.

Το κανάλι και η συγγραφέας, σφραγίζουν έτσι την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, που άρχισε τη φετινή σεζόν με το «Καρτ Ποστάλ».

Η νέα δραματική σειρά, που αποδεικνύεται επίκαιρη όσο ποτέ, διαδραματίζεται τη δεκαετία του ’50, και έχει στο επίκεντρό της τη δολοφονία μιας γυναίκας από τον σύζυγό της, όταν ο τελευταίος μαθαίνει ότι είχε εραστή της τον καλύτερό του φίλο.

Η Ζωή Σγουρού θα σκηνοθετήσει το σενάριο του Παναγιώτη Χριστόπουλου, ενώ στο καστ των πρωταγωνιστών συμπεριλαμβάνονται πολλοί γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί με διθυραμβικές ερμηνίες.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς, που θα ολοκληρωθεί σε 14 επεισόδια, θα αρχίσουν τον Μάιο και την εκτέλεση της παραγωγής έχει αναλάβει η Need a Fixer.