«Παγιδευμένοι» - Οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του Αντ1 και η πρώτη ανάγνωση σεναρίου

Έρχεται την επόμενη σεζόν στο κανάλι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Παγιδευμένοι» - Οι πρωταγωνιστές της νέας δραματικής σειράς του Αντ1 και η πρώτη ανάγνωση σεναρίου

Οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν την νέα σεζόν το καινούργιο πρόγραμμα του Αντ1 μιας και τους έχει υποσχεθεί πολλά και ενδιαφέροντα τηλεοπτικά έργα! Ένα από αυτά είναι η νέα δραματική σειρά «Παγιδευμένοι» η οποία θα προβληθεί τη σεζόν 2022-2023.

Λίγο πριν αρχίζουν τα γυρίσματα και επίσημα, οι ηθοποιοί συναντήθηκαν για την πρώτη ανάγνωση σεναρίου, μέσα σ’ ένα πολύ φιλικό και ζεστό κλίμα, και αρκετά ενθουσιασμένοι από με τους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν, αλλά και την πλοκή του σεναρίου, η οποία θα μας καθηλώσει!

Η πρώτη ανάγνωση του σεναρίου των «Παγιδευμένων»

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Πόσα πρόσωπα έχει η αλήθεια; Ποιοι θα πέσουν στην παγίδα μεγάλων μυστικών και έντονων συναισθημάτων;

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης και η Μάρθα Λαμπίρη.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, Βασίλης Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Άννα Καλαϊτζίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αθηνά Ροδίτου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Πορφύρη, Νίκος Ιωαννίδης, Βίκτωρας Πέτσας, Μαρία Μαραγκού, Δημήτρης Πίτσος, Αλίκη Κακολύρη.

Οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Αντ1 και η πρώτη ανάγνωση σεναρίου
Οι πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Αντ1

Η πλοκή της σειράς και το trailer

Ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται. Ποιοι είναι οι αληθινοί δράστες και ποιοι οι ηθικοί αυτουργοί; Μία δικηγόρος και ένας Εισαγγελέας συναντιούνται και αναγκάζονται να συνεργαστούν για να βρουν τον πραγματικό ένοχο. Έχουν, όμως, εντελώς διαφορετική φιλοσοφία ζωής. Για τον Δημήτρη, ο Νόμος και η Δικαιοσύνη είναι το ίδιο. Για την Άννα, άλλο ο Νόμος και άλλο η Δικαιοσύνη.

Παγιδευμένοι σ’ έναν λαβύρινθο μυστικών, ψάχνουν να βρουν διέξοδο. Μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή συναισθημάτων, αναζητούν την αλήθεια. Κανείς τους, όμως, δε θα μπορέσει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από την οφθαλμαπάτη. Η πορεία προς την εξιχνίαση του εγκλήματος θα τους φέρει πιο κοντά, αλλά θα κλυδωνίσει και τις σχέσεις των προσώπων που είναι γύρω τους.