Elif: Η Μελέκ πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή

Όλα όσα θα δούμε στο αυριανό 21/7 επεισόδιο

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Elif: Η Μελέκ πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή

Ενώ ο Κερέμ και η Ελίφ περνούν λίγο χρόνο μαζί στο θερμοκήπιο, η Ελίφ αποφασίζει να μεγαλώσει λουλούδια για να τα πάει στη μητέρα την επόμενη φορά, που θα την επισκεφθεί στη φυλακή αλλά η Κιγιμέτ έχει άλλα σχέδια.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο στις 21/7 της Elif

Επεισόδιο 1102. Ενώ η Μπιρτσέ μαζεύει τα πράγματα του Ακίν στην εταιρία, λυπάται πολύ που δεν του είπε να μείνει. Την ίδια στιγμή στην πόρτα εμφανίζεται ο Ακίν. Η Μπιρτσέ είναι τόσο χαρούμενη όταν βλέπει τον Ακίν. Η Κιγιμέτ καταστρέφει τα λουλούδια, που φροντίζει η Ελίφ για να τα πάει στη μητέρα της.

Η Ελίφ λυπάται πολύ όταν το βλέπει αυτό. Ενώ η Μελέκ πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή, η Γκάρις την καθησυχάζει και της λέει ότι ο Μαχίρ θα τη βγάλει από τη φυλακή. Η Φικρέτ έρχεται στην έπαυλη για να μιλήσει με όλους.

Η Kιγιμέτ ταράζεται όταν βλέπει τη Φικρέτ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να εμποδίσει τη συνομιλία της Ματσιντέ με τη Φικρέτ. Η Κιγιμέτ δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Ματσιντέ αλλά η Φικρέτ δεν το επιτρέπει.

Το τραγικό φινάλε του 5ου κύκλου

Όπως διαβάσαμε, η Κιγμέτ βάζει τη Μελέκ στη φυλακή επειδή μαθαίνει ότι είναι κληρονόμος της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Μαχίρ την αποφυλακίζει με αποδεικτικά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν την κοπέλα του Ταρίκ, τη Ράνα. Η οποία νωρίτερα κατέστρωνε σχέδια τόσο των Χακτανίρ, όσο και της Μελέκ αντί για την Κιγμέτ. Η Μελέκ αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο της Κιγμέτ στην Χιουμεϊρά και τον Κερέμ και όλα σχετικά με εκείνη αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Τέλος, ο Μαχίρ ομολογεί στον Κερέμ ότι είναι γιος της Κιγμέτ. Η Ματζιντέ μαθαίνει πως η Σερτσέ είναι η Μελέκ από την ίδια και η κόρη της είναι η Ελίφ. Αργότερα όλοι μαζεύονται στο σαλόνι και η Ματζιντέ ανακοινώνει πως το 25% των χρημάτων ανήκει στην μικρή Ελίφ. Τέλος, η Κιγμέτ μην μπορώντας να δεχτεί την ήττα της, πυροβολεί τους Μαχίρ, Κερέμ και Ματζιντέ. Αποκαλύπτει στον Μαχίρ ότι δεν είναι γιος του συζύγου της Ματσιντέ και ότι τον χειρίστηκε με αυτό το ψέμα για να επιτύχει το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ματζιντέ πεθαίνει, ο Κερέμ μεταφέρεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος ενώ ο Μαχίρ υπέστη ένα τραύμα στον ώμο. Η Κιγμέτ συλλαμβάνεται. Ο Μαχίρ, η Μελέκ και η Ελίφ είναι τελικά μαζί και χαρούμενοι.