Elif: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να αποτελειώσει τη Μελέκ

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Δευτέρας 25/7;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Κιγιμέτ προσπαθεί να αποτελειώσει τη Μελέκ

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στη Elif για άλλη μία φορά, καθώς μετά από το λουτρό αίματος θα δούμε να έρχονται στο φως νέα στοιχεία που θα βοηθήσουν την Μελέκ, αν και εμείς ήδη γνωρίζουμε τι θα συμβεί. Τι περιμένει τους πρωταγωνιστές; Μη το χάσετε!

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στην Elif τη Δευτέρα 25/7

Επεισόδιο 1104

Η δικηγόρος Φικρέτ βρίσκει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα τη βοηθήσει με την υπόθεση της Μελέκ. Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ συζητούν σχετικά και η Κιγιμέτ, που τους ακούει κρυφά, πανικοβάλλεται και ζητάει τη βοήθεια του Μαχίρ.

Όμως ο Μαχίρ της έχει ήδη γυρίσει την πλάτη και λέει στην Κιγιμέτ ότι κανείς δεν μπορεί πια να τη σώσει. Μετά από αυτό, η Kιγιμέτ προσπαθεί όχι να σωθεί αλλά να αποτελειώσει τη Μελέκ. Δίνει την αναμενόμενη οδηγία στη Φιντάν. Η Φιντάν, που περίμενε με μεγάλη ανυπομονησία αυτή τη στιγμή, στήνει το σχέδιο της. Αυτή και η Νεσρίν στήνουν μια παγίδα στη Μελέκ. Η Μελέκ είναι μόνη της σε ένα σκοτεινό κελί τώρα.

Elif

Η Μπιρτσέ λέει ψέματα στον Ακίν πως έχει αγαπημένο. Ωστόσο, ο Ακίν πιστεύει στην αγάπη της Μπιρτσέ και καταλαβαίνει το ψέμα της. Υποκρίνεται ότι την πιστεύει και ζητάει να γνωρίσει τον αγαπημένο της. Η Μπιρτσέ ταράζεται γιατί δεν το περίμενε και τελικά ο Ακίν στέκεται απέναντί της και ομολογεί ότι έχει έρθει από μακριά μόνο και μόνο εξαιτίας του έρωτά του.

Οι εξελίξεις της Τρίτης 26/7

Επεισόδιο 1105

Η Μελέκ είναι ακόμα στην απομόνωση. Την ημέρα του επισκεπτηρίου, ο Μαχίρ και η Ασλί πηγαίνουν στη φυλακή αλλά δεν μπορούν να τη δουν γιατί είναι τιμωρημένη. Φεύγουν από τη φυλακή ταραγμένοι. Η Κιγιμέτ είναι πάλι πολύ ευχαριστημένη από την κατάσταση. Η Γκαρίς χαίρεται που θα δει τον αγαπημένο της αλλά η Φιντάν έχει ένα κακό σχέδιο για αυτή.

Η Ζουλιντέ αισθάνεται άσχημα λόγω της συμπεριφοράς του Εμιρχάν. Ο Σαφάκ προσπαθεί να του μιλήσει αλλά ο Εμιρχάν δεν τον ακούει και συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Τουφάν. Εκμεταλλευόμενος αυτή την κατάσταση, ο Τουφάν μιλάει άσχημα για τον Σαφάκ και ο Εμιρχάν τον πιστεύει. Ο Κερέμ επιτρέπει στην Ασλί να πάει να δει τη Μελέκ.

Όταν όμως βλέπει ότι ο Μαχίρ δεν βρίσκεται ταυτόχρονα στην εταιρία, γίνεται καχύποπτος. Αλλά είναι πια, πιο ήρεμος για την υπόθεση της Μελέκ. Η Γκάρις ξέρει ότι η Μελέκ βρίσκεται στο κελί της απομόνωσης εξαιτίας της Φιντάν και της επιτίθεται γι' αυτό. Εκείνη όμως το αρνείται...