Αποκλειστικό: Μαύρο καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη - Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό: Μαύρο καλοκαίρι για την Ελένη Μενεγάκη - Ο χρόνος μετράει αντίστροφα

Μετά από ένα χρόνο απουσίας της από την ελληνική τηλεόραση αποφάσισε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρόμενα βρίσκοντας στέγη στο κανάλι του Mega. Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη μπορεί να μην φυσάει σε νούμερα αφού τα ποσοστά που σημειώνονται καθημερινά στα μηχανάκια της AGB είναι ή μονοψήφια ή χαμηλά διψήφια, αλλά ποιον νοιάζει εφόσον πουλάει πολύ το όνομά της και φέρνει διαφημιστές στο κανάλι;

Τα έσοδα να αυξάνονται και όλα θα πάνε καλά, κι όπως καταλαβαίνετε το κανάλι έκανε την τύχη του με αυτή την συμφωνία. Πολλοί την ήθελαν στο δυναμικό τους, ο Μαρινάκης την απέκτησε όμως τελικά.

Η Ελένη Μενεγάκη κουβαλάει στην πλάτη της δουλειά και προσπάθειες χρόνων ολόκληρων. Το πόσο εργατική είναι δεν περιγράφεται κι αυτό το αποδεικνύει η χρόνια πορεία της στον χώρο της Tv και ο τίτλος της βασίλισσας της πρωινής ζώνης που της έχουν δώσει. Παρά το γεγονός πως φέτος παίζει μεσημέρι τον τίτλο αυτό τον κρατάει ακόμα και δικαιωματικά.

Το πόσο "σκυλί" είναι στην δουλειά της, λοιπόν, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς και για όσους αμφιταλαντεύονται λίγο, φροντίζει με τις πράξεις της σιγά σιγά να τους το υπενθυμίζει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η Ελένη δυστυχώς... διαβάστε την συνέχεια στο Tv-24.gr