Άπιστος: Τραγικές ώρες για Ασιγιά και Βολκάν - Δυστυχώς ο γιος τους Αλί...

Οι 29/7 εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άπιστος: Τραγικές ώρες για Ασιγιά και Βολκάν - Δυστυχώς ο γιος τους Αλί...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην σειρά Άπιστος που προβάλλεται καθημερινά από τις 21:00 μέχρι τις 00:00 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Ασιγιά και Βολκάν θα περάσουν άσχημα, καθώς ο Αλί θα εξαφανιστεί, όμως το τέλος του Βολκάν θα είναι τραγικό.

Οι 29/7 εξελίξεις της σειράς Άπιστος

Επεισόδια 31+32+33

Η παράλογη συμπεριφορά του Αλί φτάνει στο αποκορύφωμα και στη μέση της σχολικής ημέρας το σκάει από το σχολείο χωρίς να πει σε κανέναν πού πηγαίνει. Τόσο η Ασιγιά όσο και ο Βολκάν τρελαίνονται από ανησυχία, μέχρι που το παιδί ξαναγυρνά στο σπίτι με την επέμβαση της αστυνομίας.

Ο Σελτζούκ υποχρεώνει τον Βολκάν να κατεβάσει τη "μάσκα" του και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά του συναισθήματα για την Ασιγιά. Αυτό που βλέπει ο Βολκάν όταν κοιτά μέσα στην καρδιά του, τον τρομάζει και τον καταρρακώνει. Έτσι, ο κύριος Χαλούκ αναγκάζεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, προκειμένου να μην πληγωθεί η κόρη του.

Ο Σελτζούκ συνειδητοποιεί ότι η Νιλ δεν τον αγαπά πραγματικά, και το μόνο που θέλει είναι να αποσπάσει την ομολογία του πως αυτός έκανε την επίθεση στην Ασιγιά. Έξαλλος μαζί της, την καταδιώκει παντού για να της ζητήσει εξηγήσεις. Η Ασιγιά επεμβαίνει για ακόμα μια φορά για να προστατεύσει την Νιλ, βάζοντας όμως σε κίνδυνο τον ίδιο της τον εαυτό.

«Πάλι θα πέσω στα τούρκικα» - Το Twitter αποθέωσε τη νέα σειρά του ΣΚΑΪ

Το βράδυ της Δευτέρας 11/7 η σειρά του ΣΚΑΪ, που αντικατέστησε και το Survivor 5 για το καλοκαίρι, Άπιστος, έκανε πρεμιέρα και το κοινό ήδη άρχισε να παρακολουθεί με ενδιαφέρον την πλοκή που ξετυλίγεται μπροστά στις οθόνες των τηλεοράσεών μας. Την Τρίτη 12/7 έρχεται με νέο συγκλονιστικό επεισόδιο, τις πληροφορίες του οποίου θα βρείτε εδώ, ωστόσο αυτό που είναι άξιο σχολιασμού, είναι όλα όσα γράφτηκαν στο twitter από τον κόσμο.

Το μυστήριο έχει δημιουργήσει μεγάλη περιέργεια, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που ταυτίστηκαν με το γεγονός πως πρόκειται πραγματικά για μία πολύ δύσκολη κατάσταση στις σχέσεις των ανθρώπων, όταν μαθαίνουν πως ο σύντροφός τους τους έχει απατήσει. Πέρα, όμως, από τα λόγια των τηλεθεατών για τους πρωταγωνιστές, δεν έλειψαν και τα σχόλια αποθέωσης γενικότερα. Μάλιστα, κάποιοι φαίνεται πως έχουν μεγάλη αγάπη στις τούρκικες σειρές και αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Εσείς ακόμα να την παρακολουθήσετε;

Άπιστος

Άπιστος - Twitter

Άπιστος - σχόλια

Τα σχόλια στο twitter για τη σειρά Άπιστος