Σασμός: Επιβεβαιώθηκε η απόλυτη άφιξη - Ο Γεροντιδάκης ξεκίνησε γυρίσματα για την πετυχημένη σειρά

Η φωτογραφία με τους συμπρωταγωνιστές του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Επιβεβαιώθηκε η απόλυτη άφιξη - Ο Γεροντιδάκης ξεκίνησε γυρίσματα για την πετυχημένη σειρά

Τα νέα γυρίσματα για την αγαπημένη σειρά του ''Σασμού'' έχουν ξεκινήσει καθώς η αντίστροφη μέτρηση για να βγει στον αέρα ο Β' κύκλος είναι πολύ κοντά. Τρομερές εξελίξεις και πολύ σημαντικές αφίξεις αναμένεται να δούμε, με την πρώτη να ανακοινώνεται με μία φωτογραφία.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, τον οποίο απολαύσαμε μέσα στις ''Άγριες Μέλισσες'', αφού ολοκλήρωσε την πετυχημένη παρουσία του στο σίριαλ, έκανε την απόλυτη μεταγραφή στην επίσης πετυχημένη σειρά ''Σασμός''. Περισσότερα για τον ρόλο του δε ξέρουμε ακόμα, αλλά αυτό που φαίνεται είναι πως έχει δέσει με τους συναδέλφους του.

Η φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη από τα γυρίσματα του Σασμού

Σασμός - Γεροντιδάκης

Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της επόμενης σεζόν

Το βράδυ της Τετάρτης 8/7 προβλήθηκε το μεγάλο φινάλε της σειράς «Σασμός» και ο πρώτος κύκλος έληξε με αίμα. Στην τελευταία σκηνή είδαμε τον Φραγκιαδάκη να πηγαίνει να συλλάβει τον Μαθιό, λίγο πριν αυτός πάει στην εκκλησία για να παντρευτεί τη Βασιλική. Ο πυροβολισμός που ακούστηκε αιφνιδίασε τους πάντες, ενώ ποτέ δεν ακούσαμε για ποια δολοφονία συλλαμβάνεται ο Μαθιός.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο, ο Μαθιός θα συλληφθεί ως ύποπτος για τη δολοφονία του Άγγελου, καθώς δίπλα από το πτώμα του βρέθηκαν τα κλειδιά του μαγαζιού της οικογένειας Σταματάκη.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μία μέρα μετά το τέλος της πρώτης σεζόν δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σεζόν(δείτε εδώ αποκλειστικό του β' κύκλου) ενώ ευχαρίστησε τους συνεργάτες του για την φετινή.

«Χθες τελείωσε η προβολή του πρώτου κύκλου του Σασμού, σήμερα ξεκινάμε τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την αγάπη του κόσμου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ξεχωριστούς συναδέλφους και συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες για την όμορφη χρονιά που πέρασε και ένα μεγάλο χαμόγελο για την χρονιά που έρχεται!!!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Σασμός Αυγουστίδης

Σασμός Αυγουστίδης σκηνη

Σασμός Αυγουστίδης σκηνες β κυκλου

Σασμός Αυγουστίδης φαμελη

Σασμός Αυγουστίδης ΤζομπανάκηΣασμός Αυγουστίδης β κυκλος