Elif: Η Φιντάν δεν τα κατάφερε και η Κιγιμέτ γίνεται έξαλλη

Τι θα συμβεί στο επεισόδιο της Τετάρτης 3/8;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Elif: Η Φιντάν δεν τα κατάφερε και η Κιγιμέτ γίνεται έξαλλη

Δύσκολα τα πράγματα για την Μελέκ, καθώς ύστερα από το σχέδιο που οργάνωσε η Κιγιμέτ εναντίον της, η ίδια θυμώνει που η Φιντάν δεν κατάφερε να την εξοντώσει, με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ακόμη μεγαλύτερη αγωνία σχετικά με το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της. Μη χάσετε τη συνέχεια της Elif το πρωί της Τετάρτης 3/8.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την Τετάρτη 3/8 στην Elif

Επεισόδιο 1111

Η Ζουλιντέ ρωτάει τον Εμιρχάν τι κάνουν με τον πατέρα του, όταν τον επισκέπτεται. Ο Εμιρχάν της λέει ότι ο Τουφάν μιλάει για το χωριό του στη Σαμψούντα. Η Ζουλιντέ φοβάται πως ο Τουφάν κάτι σχεδιάζει. Έτσι αποφασίζει να πάει στον Τουφάν και να ζητήσει εξηγήσεις.

Η Φικρέτ πηγαίνει να δει τη Μελέκ στη φυλακή. Η Μελέκ λέει στη Φικρέτ ότι η Φιντάν προσπαθεί να της κάνει κακό. Η Κιγιμέτ τηλεφωνεί στη Φιντάν και τη ρωτάει αν ξεμπέρδεψε με τη Μελέκ. Όταν η Φιντάν δεν μιλάει καθαρά, η Κιγιμέτ θυμώνει. Η Φικρέτ λέει στη Μελέκ ότι θα αποδείξει ότι η Κιγιμέτ είναι ένοχη.

Elif

Ο Τουφάν προτείνει στον Εμιρχάν να πάνε στην πατρίδα του. Ο Εμιρχάν λέει ότι δεν θα μπορούσε να πάει αν δεν πάρει άδεια από τη μητέρα του. Ο Τουφάν προσποιείται ότι είναι απογοητευμένος και ο Εμιρχάν αποφασίζει να τον ακολουθήσει, για να μην του χαλάσει το χατίρι.

Οι εξελίξεις της Πέμπτης 4/8

Επεισόδιο 1112

Ο Εμιρχάν και ο Τουφάν κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Ο Εμιρχάν είναι πολύ ενθουσιασμένος αλλά δεν ξέρει πως ο Τουφάν δεν έχει καμία πρόθεση να τον επιστρέψει στη Ζουλιντέ. Το αυτοκίνητο του Τουφάν χαλάει στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και η Λεμάν, ανακαλύπτουν ότι ο Εμιρχάν δεν είναι στο σπίτι.

Η Ζουλιντέ λέει στον Σαφάκ ότι ο Τουφάν μπορεί να πηγαίνει τον Εμιρχάν στη Σαμψούντα. Αφήνουν τη Λέμαν στο σπίτι και κατευθύνονται στη Σαμψούντα. Όταν το αυτοκίνητο επισκευάζεται, ο Εμιρχάν μαθαίνει την αληθινή πρόθεση του Τουφάν και βρίσκει ένα τηλέφωνο.

Τηλεφωνεί στη μητέρα του και της λέει τι συμβαίνει και πού βρίσκεται. Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ προλαβαίνουν τον Tουφάν. Θέλουν να σώσουν τον Εμιρχάν, αλλά ο Τουφάν δεν τους αφήνει να φύγουν και μαχαιρώνει τον Σαφάκ. Ο Σαφάκ μεταφέρεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε εγχείρηση