Άπιστος: Βολκάν και Ντερίν σε μία "μετωπική" σύγκρουση για την Ασιγιά - Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο

Χαμός και απόψε 9/8 στον ΣΚΑΙ!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άπιστος: Βολκάν και Ντερίν σε μία

Η εβδομάδα για την καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ Άπιστος, ξεκίνησε με πολλές ανατροπές αλλά και αναταραχές, μιας και στο σημερινό επεισόδιο η αγωνία των τηλεθεατών κορυφώνεται όταν η Βολκάν παραδέχεται πλέον ανοιχτά πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Ασίγια (δείτε πόσα παίρνει η πρωταγωνίστρια για κάθε επεισόδιο), και είναι έτοιμος να τα διαλύσει όλα για να βρεθεί και πάλι στο πλάι της.

Ωστόσο η Ντερίν, βαθιά πληγωμένη και συντετριμμένη, δεν πρόκειται να παραδώσει τόσο έυκολα τα όπλα και η σύγκρουση είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη!

Όσα θα δούμε σήμερα Τρίτη 9/8 στον Άπιστο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 52
Η Ασιγιά μαθαίνει ότι υπεύθυνη για το διασυρμό της στον Τύπο δεν είναι άλλη από την κυρία Γκιονούλ και αποφασίζει να δράσει άμεσα. Ο Σελτζούκ υπερασπίζεται για πρώτη φορά τη μητέρα του ενάντια στις απειλές της κυρίας Γκιονούλ. Ταυτόχρονα, ζητά τη βοήθεια της Ασιγιά για να αποδείξει ότι είναι γιος του κυρίου Χαλούκ. Η Ντερίν βρίσκει όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι ο Βολκάν θέλει ακόμα την πρώην σύζυγό του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53
Ο Βολκάν παραδέχεται ανοιχτά στη Μπαχάρ πως δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την Ασιγιά. Η Νιλ προσπαθεί να κάνει τον Σελτζούκ να συγχωρήσει τη μητέρα του και να τη βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της. Η κυρία Γκιονούλ τρέμει μήπως φτάσει στα χέρια της Ντερίν το βίντεο που αποδεικνύει τις πράξεις του Βολκάν. Εν τω μεταξύ, η Ντερίν υποφέρει από τη συμπεριφορά του Βολκάν και κάνει ό,τι μπορεί για να τραβήξει την προσοχή του.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54
Ο Βολκάν ανοίγει την καρδιά του και στην ίδια την Ασιγιά και παραδέχεται πως την αγαπά ακόμα και πως θέλει να πάρει διαζύγιο από την Ντερίν. Η Ντερίν ανακαλύπτει συντετριμμένη πως ο σύζυγός της δεν την θέλει πια και προσπαθεί να τα ξαναβρεί με την πρώην του. Η σύγκρουσή τους είναι τόσο σφοδρή που απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο.

Θα αργήσει αλλά θα έρθει η λύτρωση - Αυτό είναι το τέλος της Ασιγιά

Η μάχη της Ασιγιά απέναντι στον πρώην άντρα της συγκινεί τους τηλεθεατές και τους κάνει να ταυτιστούν με αυτή τη δυναμική γυναίκα.

Η Ασιγιά είναι μια πετυχημένη γιατρός παντρεμένη με τον Βολκάν, με τον οποίο έχουν έναν γιο, τον Αλί. Η ζωή τους δείχνει να κυλάει ήρεμα και υπέροχα και τίποτα δεν φαίνεται να σκιάζει την ευτυχία τους. Μέχρι που σε μια στιγμή όλα θα ανατραπούν, όταν η Ασιγιά ανακαλύψει μια ξανθιά τρίχα στο κασκόλ του άντρα της.

Διαβάστε το σούπερ αποκλειστικό στο TV-24.gr